Liseliler yine TT oldu

Güncelleme Tarihi:

Liseliler yine TT oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2021 13:54

Artan vaka sayıları nedeniyle ikinci dönem sınavlarının yüz yüze yapılmasından tedirgin olan lise öğrencileri, tepkilerini sosyal medyadan dile getirmeye devam ediyor. Sınavların iptal olmasını talep eden liseliler,  #RiskAlmaSınavlarıİptalEt etiketiyle paylaşım yaparak bugün de sosyal medyanın gündemine girdi.

Haberin Devamı

Lise kademesinde 12’nci sınıflar dışında tam zamanlı uzaktan eğitime geçilmesine rağmen 3 Mayıs’ta başlayacak ve yüz yüze yapılacak sınavlar öğrencileri tedirgin ediyor. İkinci dönem sınavlarının iptal edilmesini talep eden liseliler her gün farklı bir etiketle paylaşım yapıyor. Bugün  #RiskAlmaSınavlarıİptalEt etiketiyle 3 binden fazla paylaşım yapıldı.

 Paylaşımlardan öne çıkanlar şöyle:

  • Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof. Dr. İsmail Cinel: "Son dalga hiçbirisine benzemiyor. Genç hastalar daha fazla doku tahribiyle geliyor. Virüs silah değiştirdi. Çocuk hastalarımız da artıyor."
  • Çalışmadığımız için değil verim alamadığımız için iptal istiyoruz
  • Bilim Kurulu Üyeleri sürekli uyarı yapıyor , Sayın bakanım @ziyaselcuk 6 milyon kişinin oluşturacağı kalabalık ve bulaş çok şiddetli olur sağlığımız için #RiskAlmaSınavlarıİptalEt
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!