Liseliler için Londra Yaz Okulu açıldı

Güncelleme Tarihi:

Liseliler için Londra Yaz Okulu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 12:50

Londra'da bir Türk üniversitesi tarafından, liseliler için yaz okulu programı uygulanacak.

Haberin Devamı

Liseliler Londra’da düzenlenecek lise yaz okulu programıyla farklı bir deneyim yaşayacak. Nişantaşı Üniversitesi lise öğrencilerine üniversiteli gibi olma heyecanını yaşataccak.

Lise öğrencilerine sorumluluk sahibi olmayı öğreterek teoriyi pratiğe dönüştürmeye olanak tanımak, dil özgüvenini geliştirmek, sosyal ve kültürel kazanımlar sağlamak, ekip olmayı, birlikte yaşamayı öğreterek takım çalışmasına yatkınlığı artırmak, farklılıklara saygıyı ve hoşgörüyü öğretmek, yeni arkadaşlıklar edinmeyi sağlamanın da hedeflendiği programda öğrencilerin vizyonlarını genişletecek aktiviteler de ‘Nişantaşı Üniversitesi Lise Yaz Okulu’ programı çerçevesinde uygulanacak. Başvuru ve ayrıntılı bilgi info.londonjr@nisantasi.edu.tr adresinden edinilebilecek. Program tarihleri ilk grup için 02-15 Temmuz ikinci grup için ise 16-29 Temmuz’da olacak.

Haberin Devamı

Nişantaşı Üniversitesi Program Koordinatörü ile her 10 öğrenci için ayrı görevlendirilmiş öğretmenler ve konaklamanın özenle seçilmiş öğrenci evlerinde gerçekleşeceği, konforlu ortamın sunulduğu program, liseliler için eşsiz bir deneyim ve gelişim imkanı sunacak. Üniversite, vize işlemleri için yönlendirme, grup uçuş planı hazırlanması gibi süreci kolaylaştıran takiplerde de veli ve öğrencilerinin yanında yer alacak.

BAKMADAN GEÇME!