Günde Kaç Kalori Yakmalıyız? Erkek Ve Kadınlar Günde Kaç Kalori Yakmalı?

Güncelleme Tarihi:

Günde Kaç Kalori Yakmalıyız Erkek Ve Kadınlar Günde Kaç Kalori Yakmalı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2021 19:39

Fazla kiloya sahip olan kişilerin araştırdığı bazı kalori konuları bulunuyor. Kilo vermek isteyen bireyler gün içerisinde ne kadar kalori yakacağını merak ederek araştırma yapabiliyor. Erkek ve kadın bireyler gün içerisinde kaç kalori yakması gerektiğini öğrenebilmek adına internet üzerinde birçok kaynakta araştırma yapabiliyor. Günde kaç kalori yakmalıyız? Erkek ve kadınlar günde kaç kalori yakmalı? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Haberin Devamı

Kişiler hareketlerine bağlı olarak gün içerisinde kalori yakar. Tüketilen gıdalar yakılan kaloriyi karşılar veya üstüne çıkar. 1 hafta içerisinde 1 kilo verilmesi için, günde 1000 kalori yakılması gerekir.

Günde Kaç Kalori Yakmalıyız?

İnsanlar vücut ölçülerinden rahatsız olarak kilo vermeye karar verebiliyor. Kilo alma ve verme durumları tamamen kişinin aldığı kaloriyle bağlantılıdır. Günlük alınan kalorinin üstüne çıkılması durumunda kişinin kilo alması gözlemlenir.

Kişiler 1 kilo verebilmek için günlük yaklaşık olarak 1000 kalori yakması gerekiyor. Kilolu olan bireyler kalori hesaplamalarını daha detaylı araştırarak, kalori yakmanın yollarını araştırıyor. Haftada 1 kilo vermeyi düşünen kişilerin, günlük olarak 1000 kalori yakması gerekiyor.

Erkek ve Kadınlar Günde Kaç Kalori Yakmalı?

Haberin Devamı

Erkek ve kadınlar günlük olarak bir miktar kalori yakması gerekiyor. Kalori yakma durumu kilo vermek isteyen kişiler tarafından gerçekleştiriliyor. Kişiler günlük olarak 1000 kalori yaktığında, haftalık mevcut kilosundan 1 kilo verecektir. Haftada 7000 kalori yakılması, kişilerin 1 hafta sonunda 1 kilo vermesine yardımcı olacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!