Gece Bekçisi Bulmaca Cevabı Nedir? Bulmacada Harf Harf Gece Bekçisi Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Gece Bekçisi Bulmaca Cevabı Nedir Bulmacada Harf Harf Gece Bekçisi Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 10:30

Gece bekçisi anlamına gelen Osmanlıca sözlüklerde birçok kelime bulunmaktadır. Kara, sarmal ve çengel bulmacalar da sorulan gece bekçisinin karşılığı genellikle Osmanlıca şeklindedir. Gece bekçisi sorusunun en kısa cevabı 3 harflidir. Peki ya gece bekçisi sorusunun bulmacada cevabı nedir? Harf harf gece bekçisi sorusunun cevabı nedir tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Bulmacada karşımıza gece bekçisi çıktığında en kısa olarak 3 harfli cevabı bulunmaktadır.

Gece Bekçisi 3 Harfli Cevabı:

Gece bekçisi bulmacada sorulduğu zaman 3 harfli olarak ass kelimesinin cevap verilmesi gerekmektedir. Fakat genellikle bulmacada bu kelimenin çoğul hali olan ases cevap olarak istenilmektedir.

Gece Bekçisi 5 Harfli Cevabı:

Gece bekçisi bulmacada 5 harfli şeklinde sorulduğunda cevap olarak nazur verilmesi gerekmektedir. Bu kelimenin anlamı görmek, bakmak, gözetmek anlamına gelmektedir.

Gece Bekçisi 6 Harfli Cevabı:

Gece bekçisi 6 harfli şekilde de bulmacalarda karşımıza çıkmaktadır. 6 harfli şekilde cevap istenildiği zaman nazur kelimesinin çoğul hali olan nuzzar kelimesi cevap olarak verilmelidir.

Gece bekçisi 6 harfli olarak bir cevabı daha bulunmaktadır. Pasdar kelimesi de cevap olarak verilebilmektedir.

Gece Bekçisi 11 Harfli Cevabı:

Gece bekçisi sorusuna 11 harfli bir cevap istenildiği takdirde şebzindedar şeklinde cevap verilmesi gerekmektedir. Mesai yapan kimse anlamına gelmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!