Fabrika gibi okul

Güncelleme Tarihi:

Fabrika gibi okul
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2007 12:01

Bolu Merkez İzzet Baysal Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinde, öğrencilerin ürünleri ve emekleri karşılığında, okulun yılda 350 bin YTL gelir elde ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

Bolu Merkez İzzet Baysal Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü İbrahim Çavuşoğu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulda bin 531 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi.
Okulda bilişim, elektrik-elektronik, motor, ahşap-metal ve makine teknolojileri bölümlerinin bulunduğunu belirten Çavuşoğlu, öğrencilerin 11. sınıfa geldiklerinde, meslek eğitimi için branşlarına uygun iş yerlerine gönderildiklerini ifade etti.

Çavuşoğlu, öğrencilerin ürünleri ve emekleri karşılığında okulun 350 bin YTL gelir elde ettiğini söyledi:
Motor bölümündeki öğretmenler ve öğrencilerin, resmi kurum ve kuruluşların, vatandaşların araçlarını tamir ettiğini ifade eden Çavuşoğlu, ayrıca bir çok kurumun ahşap ve demir doğrama ihtiyaçlarının, okulun atölyelerinde öğrenciler tarafından karşılandığını kaydetti.

Haberin Devamı

“Okulumuz fabrika gibi çalışıyor” diyen Çavuşoğlu, bu sayede öğrencilerin mesleklerinin inceliklerini öğrendiklerini ve para kazandıklarını sözlerine ekledi.

Fabrika gibi okul

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!