Erzurum’da okullar 6 milyon liraya onarıldı

Güncelleme Tarihi:

Erzurum’da okullar 6 milyon liraya onarıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2013 14:37

Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelinde 2012-2013 yılları arasında 103 okulun onarımdan geçtiğini ve 6 milyon lira harcandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Erzurum’daki bazı ilk ve ortaöğretim kurumlarını kapsayan bakım, onarım ve bina güçlendirme çalışmaları tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, 103 okul onarımı için 6 milyon TL harcama yapıldığını söyledi.

Bilge, "Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2012, 2013 yılları arasında Erzurum’daki 103 okulda tadilat ve onarım çalışması başlattık. 103okuldan 3 tanesinde tadilat onarımları devam ederken 103 okul için 6 milyon TL ödenek harcandı." dedi.

Okulların sıkı bir denetimden geçtiğini dile getiren Bilge şöyle konuştu:
"Çalışmalara başlandığı andan işlerin bitirilişine kadar sıkı bir kontrol ve denetime tabi tutulan bakım ve onarım çalışmaları sayesinde okul binalarının fiziki anlamda ihtiyaç duyduğu bütün eksiklikler giderildi. Kurumca yapılan program dahilinde bakım ve onarım çalışmalarına önümüzdeki yıl da devam edilecek. Küçük çaplı işler zaten okullarda görülen lüzum üzerine yürütülüyor. Her yıl eğitim standartlarımızı yükseltiyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!