Doğa Koleji’ne yeni genel müdür

Güncelleme Tarihi:

Doğa Koleji’ne yeni genel müdür
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2015 11:44

Türkiye genelindeki birçok kampüste eğitim veren Doğa Koleji’nde, Uğur Gazanker’den boşalan genel müdürlük koltuğuna Bünyamin Çelikten geçti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz şubat ayında görevinden ayrılan Uğur Gazanker’in yerine geçen isim belli oldu. Bünyamin Çelikten kurumun yeni CEO’su olarak göreve başladı. “İstikrarlı ve dengeli bir şekilde büyümeye devam edeceğiz” diyen Çelikten, eylül ayında 12 yeni kampüsün eğitim- öğretim hayatına başlayacağını açıkladı. 2002 yılından itibaren Doğa Koleji’nde çeşitli departmanlarda görev aldı. 2010-2015 yılları arasında genel müdür yardımcısı olarak çalışmalarını sürdürdü.

20 Şubat’ta genel müdür olan Çelikten, Doğa Koleji’nin ilerleyen dönemde var olan kalite seviyesiyle yetinmeyerek daha ileriye gitmeyi hedefleyen bir süreç içerisinde olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“Öğrencilerimize bu eğitimi verirken hiç şüphesiz ki kadromuz ve sonrasında velilerimizin de mutluluğunu çok önemsiyoruz. Memnuniyet çalışmalarımız, AR-GE ekiplerimizin yaptığı araştırmalar ve insan kaynakları yatırımlarımızla eğitim sektörünün en önemli kurumlarından olmaya devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

Eğitim sektöründe insan kaynakları yatırımları ve planlaması ile farklı bir dönemin kapılarını açtıklarını anlatan Çelikten, “Doğa Koleji’nde 2015 yılı insan kaynakları yılı olacak. Kalite çalışmaları kapsamında, tüm birimler için özel tasarlanan butik projelerini, tüm akademik kadrolarımızın bilfiil katılımıyla ‘Öğren-Öğret-Deneyimle’ felsefesi ekseninde hayata geçirerek, Doğa Koleji’nin eğitim standartlarını daha da yükselteceğiz.” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!