Ders zili çalmadan sabah sporu yapıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Ders zili çalmadan sabah sporu yapıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 13:13

Ankara’nın Çubuk ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulu’nda ’Okul Dostu Şehir Projesi’ kapsamında ders zili çalmadan önce okul bahçesinde öğrencilere, bazı veli ve öğretmenlerin de katılımı ile müzik eşliğinde her sabah 10 dakika süreyle egzersiz spor hareketleri yaptırılıyor.

Haberin Devamı

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ali Bodur, öğrencilerin sabah derse daha zinde girmeleri ve daha sağlıklı olmaları için projeye destek verdiklerini belirtti. Müdür Bodur, "Okulumuzda, ’Okul Dostu Şehir Projesi’ kapsamında müzik eşliğinde hep birlikte sabah ders başlamadan önce 10 dakika öğrencilerimizin seviyelerine uygun hareketler yaptırılarak tüm okul öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte sabah sporu yapıyoruz. Bundan sonraki günlerde de bu etkinliği devam ettireceğiz. Sporu öğrenci ve öğretmenlerimizin tamamı yapıyor. Proje, öğrencilerimizin hoşuna gitti. Bu anlamda öğrencilerimiz derslerine daha canlı ve istekli ve moralli olarak girmektedirler. Bu proje ile sporu seven ve sporu hayatının bir parçası haline getiren daha sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlanacaktır. İnşallah öğrenciler açısından sağlıklı bir yaşamın bir başlangıcı olur" dedi.

Haberin Devamı

Velilerin de destek verdiği projede, müzik eşliğinde spor yapan öğrenci ve öğretmenleri, ders zili öncesi keyifli dakikalar geçiriyorlar.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!