Bulmacada Kuyruklular Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Kuyruklular Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Kuyruklular Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Kuyruklular Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:17

Bulmaca, pek çok insanın vazgeçilmez keyif kaynağıdır. Bulmaca sorularına cevap ararken ise pek çok bilgiye ulaşabilmektedir. Bulmaca uğraşısı keyifli zaman geçirmenin ötesinde, çoğu zihinsel gerilemeye de çözüm olarak bilinmektedir. Alzheimer riskini önleyebilme, stresten kurtulma gibi sayısız yararları bulunan pek çok bulmaca türü bulunmaktadır. Bulmacada kuyruklular cevabı nedir? Harf sayısına göre kuyruklular cevapları hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Bulmaca soruları arasında kuyruklular sorulduğunda, URODEL cevabı verilebilmektedir. Fransızca kökenli Urodel sözcüğü Türkçe’ ye kuyruklular olarak çevrilmiştir. Bulmaca türleri arasında, kare bulmaca, petek bulmaca, anagram bulmaca, çengel bulmaca bulunmaktadır. 

 Bulmacada Kuyruklular Cevabı Nedir? 

 Bulmaca çözerken kuyruklular sorulduğunda cevap olarak Urodel yazılması gerekmektedir. Urodel Fransızca bir terimdir. Türkçe’ ye kuyruklular olarak geçmiş bulunmaktadır. Bulmaca müdavimleri için vazgeçilmez keyif kaynağıdır. Fakat bulmaca çözerek stresten uzaklaşabilir, sosyal hayatınızı renklendirebilir ve kelime hazinenizi geliştirebilirsiniz. Kuyruklular bulmaca cevabı URODEL Fransızca bir tanımdır ve altı harften meydana gelmektedir. Üç sesli üç sessiz olmak üzerek altı harf URODEL sözcüğünü oluşturmaktadır. 

Haberin Devamı

 Harf Sayısına Göre Kuyruklular Cevapları 

 Bulmacada kuyruklular sorusu görüldüğünde, Urodel cevabı yazılması gerekmektedir. Urodel sözcüğü altı harften oluşmaktadır. U-R-O-D-E-L şeklinde yazılabilmektedir. Urodel (Kuyruklular); Kelimesinin üçü sesli üçü de sessiz harflerdir. Sesli harfleri U-O-E, sessiz harfleri ise R-D-L harfleridir. Bulmaca ister kare ister çengel yani hangi tür olursa olsun kuyruklular sorusuna verilebilecek cevap URODEL olacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!