Bulmacada Hasır Otu Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Hasır Otu Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Hasır Otu Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Hasır Otu Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:06

Son yıllarda internet üzerinden en çok araştırılan konulardan birisi de bulmaca cevapları olmaktadır. Özellikle kare ve çengel bulmacada çıkan soruların harf sayısına göre yanıtları merak edilmektedir. Bunlardan birisi de hasır otu sorusudur. Peki bulmacada hasır otu cevabı nedir? Harf sayısına göre hasır otu cevaplarını sizlere detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Günümüzde kare ve çengel bulmacalar en sık tercih edilen aktiviteler arasında yer almaktadır. Fakat bazı soruların cevapları bilinmediği için gerek internette gerekse sosyal medyada çok sık araştırılmaktadır. Hasır otu sorusunun ise birden fazla cevabı bulunmaktadır. 

 Bulmacada 3 Harfli Hasır Otu Cevabı Nedir? 

 Hasır otu sorusu bulmacalarda çok sık karşımıza çıkmaktadır. Birçok cevabı bulunan hasır otu sorusunun 3 harfli üç tane cevabı bulunmaktadır. Bu cevapları bulmacada çıkan harflere göre cevaplamak mümkündür. Bu cevaplar ''cil, esl, saz'' şeklinde olmaktadır. 

 Bulmacada 4 Harfli Hasır Otu Cevabı Nedir? 

 Kare ve çengel bulmacalarda karşılaştığımız hasır otu sorusunun cevaplarından biri de ''kofa'' olmaktadır. Bulmacada çıkan hasır otu sorusunun cevabı 4 harfli ise buraya ''kofa'' cevabı verilebilir. 

Haberin Devamı

 Bulmacada 5 Harfli Hasır Otu Cevabı Nedir? 

 Bulmacada çıkan sorulara bakıldığında hasır otu sorusu ile çok sık karşılaşıldığı görülmektedir. Pek çok cevabı bulunan bu kelimenin 5 harfli cevabı da üç tane olmaktadır. Bunlar ''çalgı, kiliz, telli'' şeklinde olmaktadır. 

 Bulmacada 7 Harfli Hasır Otu Cevabı Nedir? 

 Hasır otu sorusunun 7 harfli cevaplarına bakıldığında bağlama karşımıza çıkmaktadır. Bulmacada hasır otu sorusunun karşısındaki boşluk 7 harfli ise buraya bağlama yazılabilir.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!