Bulmacada Cankurtaran Sandalı Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Cankurtaran Sandalı Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Cankurtaran Sandalı Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Cankurtaran Sandalı Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:15

Bulmacalar sayesinde pek çok terimin sözlük anlamı kullanıldığı yerler ve eş anlamlı kelimesinin öğrenilmesi mümkün olarak belirtilmektedir. Bulmacalar kare, çengel, resimli ve çocuklar için oldukça eğlenceli formlarda hazırlanmaktadır. Bulmacalar kişilerin yaş seviyelerine ve zorluk derecelerine göre de farklı çeşitlere sahip olmaktadırlar. Peki, bulmacada cankurtaran sandalı cevabı nedir? Harf sayısına göre cankurtaran sandalı cevapları neler olmaktadır? İşte, bulmacalarda geçen cankurtaran sandalı sorusu hakkında merak edilen detayları derledik.

Haberin Devamı

Bulmacalar kişilerin bilmediği bir konu hakkında araştırma yaparak sorgulama becerisi kazanmasını sağlayan bir etkinlik olmaktadır. 

 Bulmacada Cankurtaran Sandalı Cevabı Nedir? 

 Hafızanın güçlenmesine destek olan bulmacalarda günlük hayatta kullanılan bazı kavramlara daha sık yer verilmektedir. Bulmacalarda soru olarak sorulan cankurtaran sandalı sorusuna verilecek cevaplar Filika ve Felika olarak ifade edilmektedir. Anlamı herkes tarafından bilinen bu kavramlar gemilerde yer alan küçük sandal ya da teknelere verilen ad olmaktadır. Herhangi bir tehlike durumunda kullanılan filikalar bulmacalarda soru olarak sık sorulmaktadır. 

 Harf Sayısına Göre Cankurtaran Sandalı Cevapları 

 Bulmacalarda karşılaşılan cankurtaran sandalı cevapları hemen hemen her yerde karşılaşılan bir kavram olarak belirtilmektedir. Bu sorunun bulmacalarda yer alan cevabı iki tane olmaktadır. 6 harfli olan cevaplar Filika ve Felika şeklinde olmaktadır. Ancak bu sorunun en popüler ve bilindik cevabı filika kavramı olarak bilinmektedir. Bulmacalarda cevap kısmına diğer cevaplarla mantıklı bir bütünlük oluşturması göz önünde bulundurularak bu cevaplardan bir tanesi yazılmaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!