Bulmacada Camlı Taraça Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Camlı Taraça Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Camlı Taraça Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Camlı Taraça Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:15

Bulmacaların beyin sağlığı üzerindeki olumlu etkilerinin oldukça fazla olması ile sık sık çözülmesi tavsiye edilmektedir. Zihnin sürekli çalışmasını, düşünmesini sağlayan bulmacalar her yaştaki insanın yapabileceği etkinlikler arasında gösterilmektedir. Yaş gruplarına göre farklı seviyelerde hazırlanan bulmacalar gelişim çağında olan çocukların en fazla dikkatini çeken oyunlar arasında olmaktadır. Peki, bulmacada camlı taraça cevabı nedir? Harf sayısına göre camlı taraça cevapları neler olmaktadır? İşte, bulmacalarda yer alan camlı taraça sorusu hakkında bilinmesi gereken hususları derledik.

Haberin Devamı

Camlı taraça günlük hayatta insanlar arasında sık kullanılan ve anlamı bilinen bir kavram olmaktadır. 

 Bulmacada Camlı Taraça Cevabı Nedir? 

 Bulmacalarda sık karşılaşılan sorulardan biri de camlı taraçanın ne olduğu ile ilgili olmaktadır. Camlı taraça sorusunun bulmacada yer alan cevabı veranda olarak ifade edilmektedir. Bu kavram dış mekanlarda rahat bir şekilde oturabilmek için üstü kapalı olarak yapılan bir oturma alanının adı olmaktadır. Veranda kavramı üstü kapalı yanları açık olan balkon olarak da ifade edilmektedir. 

 Harf Sayısına Göre Camlı Taraça Cevapları 

 Bulmacalardaki camlı taraça sorusuna verilecek bir tane cevap bulunmaktadır. Bu sorunun cevabı 7 harften oluşan veranda kelimesi olmaktadır. Günlük hayatta anlamı herkes tarafından bilinen camlı taraça kavramı bulmacalarda da sıklıkla karşılaşılmaktadır. Bir yapının adı olan camlı taraça sorusu bazen de veranda şeklinde de sorulabilmektedir. Bu şekilde sorulduğunda da verilecek cevap camlı taraça olarak ifade edilmektedir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!