Bulmacada Bir Tür Yapay Mermer Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Bir Tür Yapay Mermer Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Bir Tür Yapay Mermer Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Bir Tür Yapay Mermer Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:17

Bulmaca çözerken çeşitli birçok kelime ile karşılaşılması mümkün olmaktadır. Bulmacada sıklıkla karşınıza çıkabilecek olan kelimelerden birisi de bir tür yapay mermer olarak ifade edilebilmektedir. Bulmacada bir tür yapay mermer cevabı nedir? Harf sayısına göre bir tür yapay mermer cevapları nelerdir? Bulmacada karşımıza çıkan bir tür yapay mermer kelimesinin cevabını sizler için derledik.

Haberin Devamı

Bulmaca çözerken en fazla karşılaşılan kelimelerden birisi de bir türü yapay mermer olarak ifade edilebilir. Bulmacada bir tür yapay mermer kelimesinin cevabı ise breş olarak ifade edilebilmektedir. Breş kelimesi ise dört harfli bir kelime olarak ifade edilebilmektedir. 

 Bulmacada Bir Tür Yapay Mermer Cevabı Nedir? 

 Bulmaca çözerken bazı kelimelerle oldukça fazla karşılaşmak mümkün olmaktadır. En fazla karşılaşılan kelimelerden birisi ise bir tür yapay mermer olarak bilinmektedir. Çeşitli bulmacalarda karşınıza çıkabilecek olan bir tür yapay mermer sorusunun cevabı ise breş olarak bilinmektedir. 

 Harf Sayısına Göre Bir Tür Yapay Mermer Cevapları 

 Bulmacada karşılaşılan sorulardan birisi de bir tür yapay mermer olarak ifade edilebilir. Bir tür yapay mermer sorusunun cevabı ise dört harfli bir kelimeden meydana gelmektedir. Harf sayısına göre dört harfli bir kelime olan breş kelimesinin cevap olduğu söylenebilir. 

Haberin Devamı

4 Harfli Bir Tür Yapay Mermer Cevapları: Breş olarak ifade edilebilmektedir. 

Kelimelerin cevapları harf sayısına göre farklılık gösterebilmektedir. Ancak bu kelime için tek cevap breş olarak ifade edilebilir.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!