Bulmacada Bir Tür Cila Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Bir Tür Cila Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Bir Tür Cila Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Bir Tür Cila Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:11

Bir tür cila kelime grubu bulmacada üzerinden çok fazla karşılaşılan sözcükler içerisinde geliyor. Bu sözcük grubuna karşılık olarak ise kullanılabilecek bir cevap bulunmaktadır. Bulmacada bir tür cila cevabı nedir? Harf sayısına göre bir tür cila cevapları üzerine detayları derledik.

Haberin Devamı

Bulmacalar üzerinden bir tür cila kelime grubu adına değerlendirecek bir sözcük eş anlamlı şekilde öne çıkıyor. Sarmal ve kare ile beraber Çengel gibi değişik bulmacalar üzerinde kullanım imkanı vermektedir. Ayrıca günlük yaşamda tek başına veya cümle içerisinde yine kullanım olanağı tanımaktadır. 

 Bulmacada Bir Tür Cila Cevabı Nedir? 

 Bulmacada bir tür cila kelime grubu için kullanabilecek sözcük Türk Dil Kurumu kapsamında da geçerlidir. 

 - Emay 

 Aynı zamanda tencere ve benzeri gibi birçok değişik malzeme üzerinden de isim olarak kullanıldığını söylemek gerekir. Farklı sektörlere adına önemli bir yere sahip olan sözcükler arasında gelmektedir. Bununla beraber bir tür cila kelime grubu için değişik bulmacada üzerinden kullanım olanağı tanımaktadır. 

Haberin Devamı

 Harf Sayısına Göre Bir Tür Cila Cevapları 

 Harf sayısı üzerinden ele alındığı zaman bir tür cila kelime grubu için 4 harfli ‘emay’ sözlüğü bulunmaktadır. Aynı zamanda bu kelime içerisinde iki tane sesli harf ve iki tane de sessiz harf yer almaktadır. Böylece bütün değişik bulmacalar için ortak olarak aynı anlam eşliğinde değerlendirilebilir. Taşımış olduğu anlamı eşliğinde günlük yaşamda da amaca göre kullanılır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!