Bulmacada Akaçlama Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Akaçlama Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Akaçlama Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Akaçlama Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:11

Bulmaca çözen kişiler birçok farklı kelimeyle karşılaşabiliyor. Bulmacada görülen akaçlama sözcüğünün cevabı kişilerce merak ediliyor. Bulmacada görülen kelimenin ne anlam taşıdığı oldukça merak konusu oluyor. Bireyler birçok araştırma yaparak bulmacada sorulan akaçlama kelimesinin cevabını araştırıyor. Bulmacada Akaçlama cevabı nedir? Harf sayısına göre Akaçlama cevaplarıyla ilgili detayları derledik.

Haberin Devamı

Bulmacalarda sorulan birçok kelime arasında akaçlama sözcüğü de bulunuyor. Akaçlama kelimesine verilebilecek birçok cevap bulunuyor. Drenaj kelimesi, akaçlama kelimesine verilebilecek cevaplar arasındadır. 

 Bulmacada Akaçlama Cevabı Nedir? 

 Bulmacalarda sorulan kelimeler herkes tarafından araştırılabiliyor. Bulmacada sorulan en önemli sözcük türleri arasında akaçlama sözcüğü bulunuyor. Herkes tarafından araştırılan kelimelerden biri olan akaçlama kelimesine birçok cevap yazılabiliyor. Cevaplar arasında hangi kelimelerin olduğu oldukça merak ediliyor. 

 Bulmacada sorulan akaçlama sözcüğüne verilebilecek cevaplardan biri de drenaj kelimesidir. Tevcir kelimesi de yazılabilecek cevaplar arasında bulunuyor. Bulmacada sorulan akaçlama sözcüğüne verilebilecek birçok cevap bulunuyor. 6 harfli bir cevap isteniyorsa tefcir kelimesi cevap olarak yazılabiliyor. 

Haberin Devamı

 Harf Sayısına Göre Akaçlama Cevapları 

 Harf sayısına göre bulmacalarda sorulan kelimelerin cevapları bulunuyor. Akaçlama kelimesinin cevapları arasında birçok sözcük bulunuyor. Harf sayısına göre olan cevapları oldukça merak ediliyor. Harf sayısıyla ilgili daha detaylı bilgiler almak isteyenler en doğru bulmaca cevabına ulaşmak istiyor. 6 harfli cevap olarak tevcir sözcüğü yazılabilir. En doğru cevaplar arasında drenaj kelimesi de yer alıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!