Bilim ödülü katılımcılarını bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Bilim ödülü katılımcılarını bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 16:20

İstanbul’da bir vakıf üniversitesi bünyesinde geçen mayısta Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı adına kurulan ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Sürdürülebilir Kalkınma UNESCO Kürsüsü’  İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü vermeye hazırlanıyor. Son katılım tarihinin 1 Kasım olarak belirlendiği ödül, 40 yaş altında doktora derecesine sahip ya da tez aşamasında doktora öğrencilerine açık.

Haberin Devamı

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı adına kurulan ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Sürdürülebilir Kalkınma UNESCO Kürsüsü’ İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü verecek. Kürsü, ödül için 40 yaş altında doktora derecesine sahip ya da tez aşamasında doktora öğrencilerinin katılımını bekliyor. Son katılım tarihi ise, 1 Kasım. Sonuçlarsa Prof .Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı’nın da yer aldığı bir juri heyetinin değerlendirmesinin ardından 12 Aralık’ta açıklanacak. Ödül töreni 26 Aralık’ta yapılacak. Psikoloji alanında insan gelişimini ya da genel olarak insan esenliğini desteklemeye yönelik uygulamalı ya da uygulamalara ışık tutabilecek araştırma projelerine verilecek ödülün miktarı ise 25 bin TL olarak belirlendi.

Koç Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KOÇ-KAM) Direktörü ve Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı adına ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Sürdürülebilir Kalkınma UNESCO Kürsüsü’ geçtiğimiz mayısta kuruldu.

Haberin Devamı

Ödül hakkında ayrıntılı bilgiye ‘kockam.ku.edu.tr’ adresinden ulaşılabilir.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!