Beykoz Hangi Yakada Ve Hangi Adliyeye Bağlı? İstanbul Beykoz Avrupa Mı Anadolu Yakası Mı

Güncelleme Tarihi:

Beykoz Hangi Yakada Ve Hangi Adliyeye Bağlı İstanbul Beykoz Avrupa Mı Anadolu Yakası Mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2022 16:18

İstanbul şehrine ilk defa adım atacak olan bireyler farklı ilçeleri öğrenmek istiyor. Beykoz ilçesi de araştırılan ilçelerden biridir. Beykoz ilçesini araştıranlar genellikle ilk olarak hangi yakada olduğunu öğrenmek istiyor. Adliyede işlem yapacak bireyler de, hangi adliyeye bağlı olduğunu merak ederek araştırıyor. Beykoz hangi yakada ve hangi adliyeye bağlı? İstanbul Beykoz Avrupa mı Anadolu yakası mı? Beykoz ilçesi hakkında tüm detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere ikiye ayrılıyor. Beykoz şehri de Anadolu yakasında bulunan bir ilçedir. Beykoz ilçesinde Beykoz Adliyesi bulunuyor. Adliye işlemleri için Beykoz adliyesine gidilmesi gerekiyor. 

 Beykoz Hangi Yakada ve Hangi Adliyeye Bağlı? 

 İstanbul diğer şehirlere göre çok daha karışık ve büyüktür. Bireyler İstanbul yolculuklarında birçok ilçeyi araştırabiliyor. Beykoz ilçesi İstanbul'un en nadide ilçeleri arasındadır. Beykoz'a ulaşmak isteyenler hangi yakada bulunduğunu merak edebiliyor. 

 Beykoz ilçesi İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan önemli ilçelerden biridir. Beykoz ilçesinde olan biri Beykoz Adliyesine giderek işlemlerini yapabiliyor. Beykoz ilçesine ait olan bir adliye bulunuyor. 

 İstanbul Beykoz Avrupa mı? Anadolu Yakası mı? 

Haberin Devamı

 İstanbul şehrinin çok kalabalık olması kişilerin gözünü korkutabiliyor. İlk defa gelenler birçok ilçeyi araştırarak, konumlarını öğrenmek istiyor. Araştırılan semtlerden biri de, Beykoz'dur. Beykoz ilçesi bireylerin araştırarak gitmek istediği bir konumdur. İstanbul'da bulunan Beykoz ilçesi Anadolu yakasına bağlı olan semtler arasındadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!