Belediyelerden LGS düzenlemesi

Güncelleme Tarihi:

Belediyelerden LGS düzenlemesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 17:45

Avcılar Belediyesi, yarın yapılacak LGS nedeniyle, adayların uykularının bölünmemesi için ilçedeki Ramazan Davulcularının Cuma gecesi çalışmayacağını açıkladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı kararla da, LGS adayları 2 Haziran Cumartesi günü saat 07.00-17.00 arasında sınava giriş belgelerini göstermeleri durumunda belediyeye ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanacak.

Haberin Devamı

Avcılar Belediyesi  hafta sonu yapılacak olan LGS (Liselere Giriş Sınavı) için önlem aldı. Öğrencilerin sınav gecelerinde uykularının bölünmemesi, olumsuzluk yaşamamaları için cuma gecesi Ramazan davulcuları çalışmayacak.

Hayatlarının dönüm noktası olan LGS sınavına girecek adayların gürültü ve stresten uzak bir ortamda dinlenebilmeleri ve motivasyonlarının düşmemesi için ramazan davulcularından Cuma gecesi çalışmamaları istendi.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de sınava girecek bütün öğrencilere başarılar dileyerek, “Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin sınav gecelerinde uykularının bölünmemesi, olumsuzluk yaşamamaları için cuma ve cumartesi geceleri Ramazan davulcularımız çalışmayacak. Bizi bu konuda destekleyen ve anlayış gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyor, sınava girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Haberin Devamı

ÜCRETSİZ ULAŞIM
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu yapılacak Liseye Geçiş Sınavı’na girecek öğrencilerin toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanacağını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 2 Haziran cumartesi günü yapılacak Liseye Geçiş Sınavı’na (LGS) ilişkin yaptığı açıklamada, ÖSYM tarafından yapılacak LGS sınavına girecek öğrencilerin, sınav günü belediyenin yürüttüğü ulaşım hizmetlerinden ücretsiz yararlanacağını belirtti. Atilla, “2 Haziran Cumartesi günü sınava girecek öğrencilerin sabah saat 07.00 ile 17.00 arasında, sınava giriş belgelerini göstermeleri halinde, belediyemize ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanacak” dedi.

GÜRÜLTÜ UYARISI
Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Atilla, öğrencilerin sınav sırasında dikkatlerinin dağılmaması için vatandaşların sınav 2 Haziran 2018 günü gürültü yapmaktan kaçınmasını istedi.

BAKMADAN GEÇME!