AÖF 3 ders sınavı saat kaçta başlayacak? AÖF hangi illerde yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

AÖF 3 ders sınavı saat kaçta başlayacak AÖF hangi illerde yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2018 11:59

AÖF 3 ders sınavı, mezun olmak ya da sınıf atlamak isteyen öğrencilerin katılımıyla bu hafta sonu gerçekleştirilecek. AÖF sınav giriş yerleri belgesi için çıktı alma işlemleri devam ederken, Anadolu Üniversitesi'nin yayımladığı uyarılar da sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Peki, AÖF 3 ders sınavı ne zaman saat kaçta gerçekleşecek? İşte, sınavın saat kaçta başlayıp kaçta biteceği hakkında detaylı bilgiler ve önemli uyarılar

Haberin Devamı

AÖF 3 ders sınavı bu hafta sonu birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşecek. Anadolu Üniversitesi'nin belirlediği birçok noktada uygulanacak olan sınav öncesi, üniversiteden yeni bir uyarı geldi. Sınavda kullanılabilecek materyaller hakkında bilgi veren AÖF, öğrenciler için duyuruları sosyal medya hesaplarından yayımladı. Peki, AÖF 3 ders sınavı ne zaman başlayacak ve kaç saat sürecek? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

AÖF SINAVI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK? HANGİ İLLERDE YAPILACAK?

AÖF 3 ders sınavı, 21 Temmuz Cumartesi günü saat 15.00'da başlayacak. Üç ders sınavı, 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 15:00’de, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecektir.

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ BELGELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF 3 ders sınavı saat kaçta başlayacak AÖF hangi illerde yapılacak

AÖF SINAV GEÇME NOTLARI

84 – 100 AA 4,00 Geçti
77 – 83 AB 3,70 Geçti
71 – 76 BA 3,30 Geçti
66 – 70 BB 3,00 Geçti
61 – 65 BC 2,70 Geçti
56 – 60 CB 2,30 Geçti
50 – 55 CC 2,00 Geçti
46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti
40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti
33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

AÖF CEVAP KAĞIDI PUANLAMASI NASIL YAPILACAK?

Puanlama işlemi, komisyon üyeleri tarafından ortak kararlar ile hazırlanmış olan dereceli puanlama anahtarına göre yapılacaktır. Aday tarafından cevap kağıdına yazılan ve istenilen bilgi dışında kalan yorumlar değerlendirmeye alınmayacak ve puanlama işlemi yapılmayacaktır. Açık uçlu sorular öğrencilerin bilgilerini hangi derecede ifade edebileceklerine bağlı şekilde 5 seviyede puanlanacaktır. Açık uçlu bir soru için alınabilecek en yüksek puan, iki tane seçmeli sorudan alınabilecek puana eş değer olacaktır.

SINAVDA BU ÜNİTELERDEN SORUMLU OLUNACAK

Gerçekleştirdiği sınavlarda her bölüm için ünite sorumluluklarını yayımlayan Anadolu Üniversitesi, sınavda öğrencilerin sorumlu olduğu ünite bilgilerini erişime açtı. Lisans, Ön Lisans, İktisat ve İşletme Fakültelerine ait olan sınav sorumluluk ünitelerine aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Haberin Devamı

Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Öğrenci Alımı Olmayan Önlisans ve Lisans Programları

İktisat Fakültesi Lisans Programları

İşletme Fakültesi Lisans Programları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!