‘Aileden Topluma Barış’ sempozyumu 18 Şubat’ta

Güncelleme Tarihi:

‘Aileden Topluma Barış’ sempozyumu 18 Şubat’ta
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 16:07

Bu yılki teması ‘Aileden Topluma Barış’ olan ‘Okul Penceresinden Yansıyanlar’ sempozyumu, 18 Şubat’ta özel bir okulda gerçekleşecek. Sempozyuma eğitimciler, psikolojik danışmanlar, psikologlar, psikiyatristler ve eğitim yöneticileri ile üniversite öğrencileri katılabilecek.

Haberin Devamı

Gelenekselleşmiş ‘Okul Penceresinden Yansıyanlar’ sempozyumunun 5’incisi, 18 Şubat’ta Özel Irmak Okulları’nın Caddebostan Kampüsü’nde düzenlenecek. “Toplumun temel taşı ailedir” fikrinden doğan ‘Aileden Topluma Barış’ sempozyumu, umutsuzluk yerine ‘barış’ fikrini yaymak için yola çıkıyor.

Sempozyum, Prof. Dr. Mehmet Kemal Kuşçu’nun ‘Dışarıdan içeriye: Toplumsal Gerilimlerin Aile İlişkilerimize Yansımaları’ konulu açılış konuşmasıyla başlayacak. Sırasıyla, Uzman Lisanslı Evlilik ve Aile Terapisti Sibel Erenel’in “Barış, Ailede ve Bireyde Başlar’ , Doç. Dr. Ayten Zara’nın ‘Evdeki Barıştan Dünyadaki Barışa: Cellatlar, Kurbanlar ve Melekler’ , Prof. Dr. Fatoş Erkman’ın ‘Kişiler Arası Kabul – Red Kuramı ve Barış’  başlıklı sunumlarıyla devam edecek. Sempozyumun öğleden sonraki ikinci yarısında da Uzm. Psikolog Hakan Yüksek ve Uzm. Psikolog İbrahim Eke ‘En Zor Zanaat Barış’ başlıklı bir sunum yapacak. Ardından Yrd. Doç. Dr. Neslihan Zabcı, Uzman Psikolog Hakan Yüksek, Yrd. Doç. Dr. Yudum Akyıl ve Uzm. Psikolog, Çift ve Aile Terapisti Nesteren Gazioğlu ‘Farklı Psikoloji Ekollerinin Aileden Çocuğa Yaklaşımı ve Müdahele Teknikleri’ konusunu ele alacaklar.

Haberin Devamı

Sempozyum hakkında detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!