Adıyaman'da 7 Mart (yarın) okullar tatil mi?

Güncelleme Tarihi:

Adıyamanda 7 Mart (yarın) okullar tatil mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 12:18

Adıyaman MEB tarafından alınan kararla 6 Mart Pazartesi ve 7 Mart Salı günü Adıyaman'ın Samsat ilçesi ve köylerinde okullar tatil ilan edildi. Adıyaman'da yarın okullar tatil olacak mı sorularını yönelten yüzlerce öğrenci, MEB'in yaptığı açıklamayla birlikte bu konuda bilgilenmiş oldu. İşte, Adıyaman'da 7 Mart Salı günü tatil mi sorularını yönelten adayların araştırdığı konunu detayları

Haberin Devamı

Adıyaman Samsat'ta deprem nedeniyle birçok binanın kullanılamaz hale gelmesi ardından eğitime ara verilip verilmeyeceği merak konusu oldu. Adıyaman'da 7 Mart'ta (yarın) okullar tatil mi? sorusuna yanıt bugün geldi. İşte, o sorunun cevabı!

ADIYAMAN'ın Samsat İlçesi'nde, geçen perşembe günü meydana gelen Richter Ölçeği'ne göre 5.5. büyüklüğündeki deprem nedeniyle, ilk ve orta dereceli okullar, pazartesi ve salı günü olmak üzere 2 gün tatil edildi.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, geçen perşembe günü meydana gelen deprem ve ardından yaşanan artçı şoklar nedeniyle Samsat ilçe merkezi ile bağlı köylerdeki okullarda eğitim ve öğretime 6 ve 7 Mart tarihlerinde ara verildiği belirtildi. Eğitim, 08 Mart Çarşamba günü çadır eğitim merkezlerinde kaldığı yerden devam edecek.

 

BAKMADAN GEÇME!