45 bin yeni öğretmen göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

45 bin yeni öğretmen göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2023 15:07

Geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirilen 45 bin yeni öğretmen ataması kapsamında atanan öğretmenler 1 Eylül itibarıyla göreve başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabından yeni öğretmenlere ‘hoş geldiniz’ dedi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet tarihinin tek seferde en büyük öğretmen ataması, geçtiğimiz 8 Mayıs’ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilmişti. Ataması yapılan öğretmenlerin yaklaşık yarısı deprem bölgesindeki illerde görevlendirildi. Atama sonrası Türkiye genelindeki öğretmen sayısı toplam 1 milyon 200 bine ulaştı.

AİLEMİZE HOŞ GELDİNİZ
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin göreve başlayan öğretmenlerle ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün ailemize 45 bin kardeşimizin daha katılmasının heyecanını yaşıyoruz. Ülkemizin dört bir köşesinde ders başı yapacak öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bir abi olarak daima yanınızda olacağımdan ve daima en büyük destekçiniz olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Allah yardımcınız olsun.”

BAKMADAN GEÇME!