'2021 Kurumsal Geri Bildirim Raporları' yayımlandı

Güncelleme Tarihi:

2021 Kurumsal Geri Bildirim Raporları yayımlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2022 16:48

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yükseköğretim kurumlarının eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve yönetim sistemi süreçlerinin değerlendirilmesini amaçlayan 'Kurumsal Dış Değerlendirme Programı' kapsamında '2021 yılı Kurumsal Geri Bildirim Raporları ve İzleme raporları' yayımlandı.

Haberin Devamı

Üniversiteler her yıl kendilerini değerlendirdikleri 'Kurumsal İç Değerlendirme Raporu'nu dijital sistem üzerinden Yükseköğretim Kalite Kurulu’na iletmek üzere hazırlıyor. İlgili yılda kurumsal dış değerlendirme programı kapsamına alınan yükseköğretim kurumlarına gerçekleştirilen saha ziyareti süreci sonunda dış değerlendiriciler tarafından kurumun güçlü ve iyileşmeye açık alanlarını içeren geri bildirim raporları hazırlanıyor.

2021 yılında dış değerlendirme sürecinden geçen kurumlar için hazırlanan, kurumun güçlü yanları ve kurumun gelişmeye açık yanlarını içeren 'Kurumsal Geri Bildirim Raporları' ile 2021 yılında İzleme Programına dahil edilen yükseköğretim kurumlarına ait 'İzleme Raporları paylaşıldı.

KURUMSAL GERİ BİLDİRİM RAPORLARI İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

İZLEME RAPORLARI İÇİN TIKLAYIN 

BAKMADAN GEÇME!