2015 TEOG Mazeret Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarı Yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

2015 TEOG Mazeret Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarı Yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2015 10:39

Kasım ayında gerçekleştirilen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına katılamayan öğrenciler için düzenlenen mazeret sınavları 12 - 13 Aralık'ta yapılmıştı. MEB, 2015 TEOG Mazeret Sınavı soruları ve cevap anahtarını yayınladı. 2015 TEOG Mazeret Sınavı Soruları nasıl indirilir? Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Temel eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında 8. Sınıf öğrencilerinin girdiği 1.dönem merkezi ortak sınavlar 25 Kasım – 26 Kasım tarihlerinde yapılmıştı. Sınava katılamayan öğrenciler için düzenlenen TEOG Mazeret sınavları 12 - 13 Aralık'ta düzenlenmişti.

TEOG Mazeret sınavını atlatan öğrenciler bugünlerde TEOG sınavının sonuçları ne zaman belli olacak? TEOG Mazere sınavı soruları yayınlandı mı? sorularına cevap arıyorlar. MEB, 2015 TEOG Mazeret Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarını yayınladı.

Öğrenci ve velilerin merakla bekledikleri TEOG Mazeret sınavı soruları ve cevap anahtarları Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinde yayınlandı. Öğrenciler bu soruları inceleyerek tahmini netlerini ve puanlarını hesaplayabilirler.

TEOG 2015 MAZERET SORULARI VE CEVAP ANAHTARI NEREDEN İNDİRİLİR?

Haberin Devamı

TEOG Mazeret sınavına katılan öğrencilere Matematik 20 soru, Fen ve teknoloji 20 soru, Türkçe 20 soru, Yabancı dil 20 sorun, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 20 soru ve T.C. İnkılap tarihi ve Atatürkçülük olmak üzere 6 dersten toplamda 120 soru soruldu. 

Öğrencilere soruları çözmeleri için ders başına 40’ar dakika süre verildi. Öğrenciler toplamda 240 dakika boyunca soruları çözdüler. Her bir soru başına 2’şer dakikalık zamanları oldu.

2015 TEOG Mazeret Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarı Yayınlandı

12-13 Aralık 2015 Tarihli 8. Sınıf 1. Dönem Merkezi Ortak (Mazeret) Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarlarını aşağıdaki linklere tıklayarak indirebilirsiniz.

Türkçe Dersi

Matematik Dersi

Fen ve Teknoloji Dersi

T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi

Yabanci Dil Dersi

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi

TEOG MAZERET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye genelinde 5 bin 163 öğrencinin katıldığı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) mazeret sınavı sonuçlarının açıklanma tarihiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yok. 

Sınav sonuçlarının 2016 Ocak ayı içinde açıklanması planlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!