20 şehre 20 anaokulu

Güncelleme Tarihi:

20 şehre 20 anaokulu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2013 16:12

20’inci yılını kutlayan özel bir kolej 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrencilerinin katılımı ile 20 şehirde, 20 devlet anaokulunu yeniliyor.

Haberin Devamı

‘Sosyal Ben Junior’ ekibi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında kampüslerinde oyuncak toplayarak, devlet anaokullarının yenilenmesine katkıda bulunuyor. İçinde bulundukları toplumun yaşam kalitesini iyileştirmeyi öğreniyor. Öğrenciler, Bahçeşehir Koleji’nin 20 Şehirde 20 Devlet Anaokulunu Yenileme projesi için Bahçeşehir Yayınları çocuk kitapları, eğitim materyalleri sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi ise projenin yapılacağı her şehirde, ‘Erken Çocukluk Eğitimi & Erken Adımlar Semineri’ başlığı ile tüm anaokulu öğretmenlerine okul öncesine yönelik seminerler veriyor.

İlk yenileme Adana’da

Kolej Adana’da çalışma kapsamında Mavi Çocuk Utku Anaokulu’na eğitim materyali, çocuk kitapları ve oyuncak desteği sağlıyor.

Çocuklar, 5 Aralık tarihinde saat 14.00’de Adana Mavi Çocuk Utku Anaokulu’nu ziyaret ederek, toplanan tüm yardımları iletecek. 6 Aralık saat 18.00’de ise Adana’daki tüm anaokulu öğretmenlerine Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Filiz Shine Edizer tarafından ‘Erken Çocuklukta Okuma Yazma’ semineri verilecek. Etkinlik, Bahçeşehir Koleji konferans salonunda düzenlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!