1 Feet Kaç Cm? 1 Feet Kaç M Ve Km'dir?

Güncelleme Tarihi:

1 Feet Kaç Cm 1 Feet Kaç M Ve Kmdir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2021 22:24

Feet kelimesi bir uzunluk ölçüleri ve daha çok yabancı ülkelerde kullanılır. Özellikle Amerika başta olmak üzere belli başlı bazı ülkelerde öne çıkar. Peki, 1 feet kaç cm? 1 feet kaç M ve KM'dir? İşte bu konular üzerine merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Bazı ölçümler yapılmak istendiğinde kilometre ve metre ile beraber santimetre üzerinde feet çevrimi yapılması gerekmektedir. Türkçede çok fazla kullanılan bir ölçü birimi olmadığı için, bunlar üzerinden çevrim gerçekleştirme yapılmaktadır.

1 Feet Kaç Cm?

1 feet tam olarak 30,48 santimetreye tekabül etmektedir. Tam olarak boy hesaplama üzerinden feet ile cm çevrimi gerçekleştirilebilir.

1 Feet Kaç M ve KM'dir?

Santimetre ile beraber aynı zaman 1 feet kaç metre ve kilometre ediyor merak edilen konulardan biridir. Bu bağlamda yuvarlak hesap ile beraber 1 feet 0,30 metre olarak ifade edilmektedir. Bu hesaplama üzerinden ele alındığı vakit ise 1 feet 0,00030 küsurat üzerinden işlem gerçekleştirilmektedir. Kullanım açısından yukarıda verilen çevrim ile beraber amaca uygun farklı yerlerde kullanılabilir. Özellikle birçok sektör için uluslararası çapta oldukça önemlidir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!