Güncelleme Tarihi:
Sözkonusu sürede 4 bin 900 metrekare alandan üç ayrı fabrikada toplam 240 bin metrekare alana, 30 çalışandan sezonda 1500’ü bulan 650 çalışana ulaşan şirket, ürünlerini iç piyasanın yanında dünya tüketicileri ile de buluşturuyor. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde yağ işletmeleri, Karaağaçlı beldesindeki konserve işletmeleri ile üretimini sürdüren Yonca Gıda, iki yıl önce Saruhanlı’da kurulu Saruhan Gıda ve Konserve işletmelerini de bünyesine dahil etti. Şirketin ikinci kuşak temsilcisi olan Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, “Firmamız yağ üretimi ile giriş yaptığı sektörde bugün, ayçiçek, mısır, kanola, soya, zeytinyağı, konserve ürünler, ketçap, mayonez, salça, çeşitli domates ürünleri, değişik lezzetteki soslar ve turşu çeşitlerini de kapsayan geniş ürün yelpazesi ile Türk ve dünya tüketicisinin damak tadına hitap ediyor” dedi.Anemon Otel’deki kuruluş yıldönümü kutlamalarında şirkette 10, 15 ve 20 yılını dolduran çalışanlara plaket verildi.