Yılbaşında neredesiniz?

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşında neredesiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 1999 00:00

Haberin Devamı

2000'i nasıl karşılayacaksınız? Evinizde mi, eğlence yerlerinde mi, yurtdışında mı, yoksa çalışarak mı? Son kategoriye dahil değilseniz, mesele yok. Ne yaparsanız yapın, yeni bin yıla eğlenerek girebilirsiniz.

YENİ yıla yurt dışında girmeyi gelenek haline getirenlerin bu yıl iki favorisi var. Aşkın ve romantizmin simgesi iki Avrupa kenti. Prag ve Paris. Amerika'nın eğlence başkenti New York üçüncü sırada geliyor.

İZMİR'de büyük oteller ve restoranlar yeni yıl için ‘‘Millennium Programı'' hazırladı. Kişi başı 15 - 50 milyon lira arasında ödemeyi göze alırsanız, millenium programları bol eğlence ve iyi yemek vaadediyor.

YENİ bin yılı evinde karşılamak isteyenlere Hilton'un sürprizi var. Kızılcık sosu, fırın patates, brüksel lahanası, kırmızı lahana ve şekerlemeli kestane ile servis edilen doldurulmuş hindinizi kilosu 4.5 milyona hazırlıyor. Noel pastası da yılbaşı armağanı.

Balçova Princess Otel: Roof ve diskoda ayrı ayrı balo düzenliyor. Çocuklar için de ayrı eğlence var. Roofta Ahmet Pınar Dans ve show grubu, Türk Sanat Müziği'nde Özlem Torun, oryantal ve Altay sahne alacak. Diskoda ise program Fasıl Grubu ile başlayacak. Oryantal ve Altay da, sahneye çıkacak. Princess Otel'i tercih edenler, Nevzat Usta'nın özel yılbaşı menüsünü tadacak. Roof 30 milyon, disko 40 milyon, çocuk balosu 20 milyon.

Büyük Efes Oteli: Çatı Restoran'da Haldun ve Demet, oryantal ve Dj ile sabaha kadar eğlence var. Kişi başı 24 milyon 900 bin lira. 10 kişilik gruplar ve üzerine yüzde 10 indirim uygulanacak. Çocuklar için hazırlanan eğlencenin bedeli de 9 milyon 900 bin lira. Cybele Bar'da disko programının için de kişi başı 9 milyon 900 bin lira ödemek gerekiyor.

Hilton Oteli: Bu yıl yeni yıl balosunda dansöz yok. 32'nci katta düzenlenen Gala Yemeği'nde Grup Mavi Bilye var. Limitsiz Yerli içki dahil fiyatı 36 milyon lira. Windows On The Bay Restoran'da Milenyum Gala Yemeği'ne katılmak isteyenler 45 milyon lira ödeyecek. Yeni yıla Colonnade Restoran'da girecekler 20 milyon lira ödeyecek, diskodan da ücretsiz yararlanacak. Balo Salonu'nda düzenlenen diskoda yeni yıla merhaba diyecekler DJ Reck ile sabaha kadar eğlence karşılığı 13 milyon lira ödeyecek.

Ege Palas Oteli: Tavernada yeni yıla girmek isteyenler, Ege'nin iki yakasının müziklerini sunan Fikret ve arkadaşlarını dinleyecek. Kişi başı 30 milyon lira. Panorama Restoran'da canlı müzik ve oryantal için ödenecek fiyat 25 milyon, Haşmet Bar'da yılbaşına girmek isteyenler kişi başı 15 milyon lira ödeyecek.

Otel Kaya Prestij: Balo Salonunda düzenlenen geceye Özge, pop müzikle, Oryantal Prenses Tuğba ve Dj Bülent katılacak. Kişi başı 19 milyon 500 milyon lira.

Karaca Otel: Balo yemeğinde canlı müzik var. Kişi başı 15 milyon lira.

Balçova Termal Tesisleri: Pınar ve Mustafa ikilisi, oryantal Tuğba, Çandan Timur ve saz ekibiyle Türk Halk Müziği'nde Sevilay Ekinci'nin renklendireceği balo yemeğinde zengin menü sunulacak. Limitsiz yerli içki dahil kişi başı 20 milyon lira.

Cumba Restoran & Bar: İstanbullu Ata sahne alacak. Limitsiz yerli içki ve zengin menü için ödenmesi gereken fiyat 25 milyon lira.

Orman Restoran: Fasıl Müziği ile başlayacak gece gitarda Tülin ve Can ile devam edecek. Oryantal ile renklenecek, sürpriz armağanlar da var. Kişibaşı 14 milyon lira.

Le Meyhane: Çigan müziğiyle başlayacak. Fasılla yenecek yemeğin ardından Kaan sahneye çıkacak. Yemekli katılanların 30 milyon ödeyeceği yılbaşı balosunda limitsiz yerli içki var. Yemeğini başka bir yerde yiyip gelecekler 20 milyon lira ödeyecek.

Clup 33: Serap Yenici ile başlayacak gece, Özhan ile sabaha kadar sürecek. Yemekli katılmak isteyenler 28 milyon, yemeksiz katılmak isteyenler 18 milyon lira ödeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!