Yılanını satmak isteyince para alacağına ceza ödedi

Güncelleme Tarihi:

Yılanını satmak isteyince para alacağına ceza ödedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2012 00:00

NARLIDERE’de oturan Mahmut Mutlu Akpınar (41), 2.5 metre uzunluğunda, ‘Albino Burma’ cinsi piton yılanını, internette, 3 bin liraya satışa çıkardı.

Haberin Devamı

İlanda, “Çok sağlıklı ve iştahlıdır. Hiç bir sağlık sorunu yoktur. Üç yıldır evimde besliyorum. Son derece uysaldır. Cam mobilyalı tank ısıtıcı tas ve ped ile satılıktır. İzmir’de elden teslim edilir. Pazarlık yoktur. Tankı ile birlikte satıyorum. Sadece tankı almak isterseniz akvaryumcularda 1500 lira. Daha önce yılan beslemiş, bu işin meraklısı birine satmayı tercih ediyorum. Ticari hiç bir amacım yoktur” yazıldı.

İlçe Asayiş Büro Amirliği, alıcı gibi davranarak Akpınar’la bağlantı kurdu. Polisler, veteriner ve Doğal Yaşam Parkı görevlileriyle Akpınar’ın evine gitti. Gerçek kimliğini açıklayan polisler, Akpınar’a, bu tür hayvanların evde beslenme ve satmanın yasak olduğunu, görevlilere teslim etmesi gerektiğini söyledi. Yasağı bilmediğini belirten Mahmut Mutlu Akpınar’a 2 bin 500 TL idari para cezası kesildi, yılan Doğal Yaşam Parkı’na götürüldü.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!