YERİMİZ SÜPER LİG

Güncelleme Tarihi:

YERİMİZ SÜPER LİG
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2013 01:22

Bal-Kes’in Trabzonspor önünde yaptıkları, camiada şampiyonluk şarkıları başlattı

Haberin Devamı

BALIKESİRSPOR’un, 37 yıl sonra yeniden karşılaştığı Trabzonspor’u 3-1 yenerek Kupa’da safdışı bırakması bayram havası estirdi. Büyük zafer, bitiş düdüğünden bu yana kentte tek gündem maddesi haline geldi.

“BU takım Süper Lig’e yakışır” diyen Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, “Futbolcularımız tarih yazdı. Oyun da skor da mükemmeldi. Balıkesirspor’un Süper Lig’e layık olduğunu herkese gösterdik” diye konuştu.

HER zaman olduğu gibi bu zorlu mücadelede de kırmızı-beyazlı ekibi yalnız bırakmayan Belediye Başkanı İsmail Ok ise, Avrupa kupalarında fırtına gibi esen Trabzonspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, “Ben sahadaki ve kulübedeki kahramanları tebrik ediyorum. Başarıların devam edeceğine yürekten inanıyorum” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

3.1 şiddetinde deprem

YEREL basın Bal-Kes’in büyük başarısını ilginç başlıklarla değerlendirdi. Demokrat Gazetesi “Bu da Bal-Kes fırtınası”, Marmara Bölge “Bal-Kes attı, Türkiye izledi”, Haberci “UEFA’da tur, Bal-Kes’te dur”, Yeni Gazetem “Buradan çıkış yok”, Balıkesir Birlik “Bal-Kes tarih yazdı”, Politika “Atatürk’te olay var”, Lider Balıkesir “3.1 şiddetinde deprem”, Balıkesir Posta “Trabzon kaybetmedi, biz kazandık” manşetlerini attı.

Başkan zaferi kafede izledi

BALIKESİRSPOR Başkanı Tuna Aktürk, PFDK’nın verdiği 60 günlük hak mahrumiyeti cezası yüzünden tarihi zafere tanıklık edemedi. Karşılaşmayı stat yakınlarında bir kafede televizyondan izleyen Aktürk, “Her şeye rağmen çok mutluyum. Avrupa’da yenilmeyen bir takımı mağlup ettik. Kupada gruplara kalmak ve en az bir büyük takımı daha Balıkesir’e getirmek istiyoruz” dedi.

YERİMİZ SÜPER LİG

Fedakar erdi

PTT 1. Lig’de 1461 galibiyetiyle çıtayı yükselten Karşıyaka, Balıkesirspor deplasmanı öncesi sakatların çokluğu yüzünden kadro sıkıntısı yaşarken, Erdi’nin fedakarlığı kurmayların moralini düzeltti.

Yan bağlarındaki esneme nedeniyle tedbir olarak kadroya alınmayacağı açıklanan genç futbolcu, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’a oynamak istediğini söyledi. Caner, Gökhan Aydaş ve Kerem’in sakat olduğunu hatırlatan Erdi, “Takımda eksik çok. Kendimi iyi hissediyorum. Görev verirseniz oynamak istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!