Yeni iletişimciler

Güncelleme Tarihi:

Yeni iletişimciler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2011 21:20

EGE Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi’nden mezun olan 267 öğrenci, Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde meslek hayatlarına uğurlandı.

Haberin Devamı

Törende tiyatrocu ve yorumcu Ayla Algan, Volkan Severcan, TNK Grubu, Aylin Aslım ve Ephesus Brass Orkestrası genç iletişimcilere unutulmaz bir mezuniyet töreni yaşattı. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Elden, “İçinde yaşadığınız dünyanın zor bir alan olduğundan yakınarak zaman tüketmek yerine, onu ve gerçeklerini kabul ederek her daim mücadele edin. Mutluluğu bir olayın gerçekleşmesine ya da kendiniz dışındaki bir başka şeye bağlamayın. Çünkü mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur. Siz, ülkemizin, milletimizin geleceği ve aydınlık yüzüsünüz. Vardığınız bu nokta ile ne denli mutlu olsanız, övünseniz hakkınız. Yaşamınızın geri kalan kısmında da başarılarınızın süreceğine eminim” dedi.
Fakülte birincisi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Levent Özkardeşler’in kısa konuşmasının ardından bölümklerde ilk üçe girenlere plaketleri verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!