Vali yardımcılarının yeni görev alanları

Güncelleme Tarihi:

Vali yardımcılarının yeni görev alanları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

İZMİR'de vali yardımcılarının sayısı, geçen ay atanan Mustafa Korkmaz Dinçer, Fahri Can ve Hasan Yüksel'le 10'a ulaştı. Vali yardımcılarının görev alanları şöyle:

Hasan Yüksel: Milli Eğitim, Maliye, DİE, Tapu ve Kadastro, TEKEL Müdürlükleri, İl Hukuk İşleri ve Danıştay.

İhsan Uğurcan: Emniyet Müdürlüğü, Jandarma, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Polis Okulları, İl Trafik Komisyonu, Emniyet Disiplin kurulu Başkanlığı, İl İdare Kurulu, İl Mahali İdareler Müdürlüğü, İdare, Disiplin ve Memurin-Muhekamatı Komisyonları başkanlığı.

Ramazan Urgancıoğlu: Nüfus, Basın ve Halkla İlişkiler, Protokol, TRT, Anadolu Ajans, Basın Yayın Enformasyon, Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı kuruluşlar.

Mehmet Baydar: Sivil Savunma, Bayındırlık ve İskan, Metooroloji, Arsa Ofisi müdürlükleri, Müftülü, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afet ve Seferberlik Hali Koordinatörlüğü.

Mustafa Dinçer: Yazıişleri, Gençlik ve Spor, Vakıflar Müdürlükleri, Ulaştırma, Kültür, Turizm ve Dışişleri bakanlıklarına bağlı kuruluşlar ve Tanıtma Fonu İdaresi.

Turan Eren: Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kadın Statüsü ve Sorunları Birimi Hizmetleri, Aile Araştırma Kurumu Birimi Hizmetleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Adalet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Tarım ve Köyişleri, Orman Bakanlığı'na bağlı kuruluşlar.

Fahri Can: Enerji ve Tabi Kaynaklar, Sanayi ve Ticaret, Çevre ve Sağlık bakanlıklarına bağlı kuruluşlar, Özel İdare, MTA Müdürlükleri, Jeotermal Enerji ve Dış Ticaret Müsteşarlığı

Bekir Kaya: Alsancak Limanı Mülki İdare Amirliği, Gümrükler Baş Müdürlüğü, Gümrükler Muhafaza, Liman İşletme, Denizcilik Müsteşarlığı Müdürlükleri.

Mustafa Tamer: İl Planlama ve Koordinasyon, DPT, TSE, TÜBA, TODAİE, Köy Hizmetleri müdürlükleri ve Kalite Yönetim Temsilciliği.

Durmuş Gençer: Adnan Menderes Havaalanı Mülki İdare Amirliği.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!