Uzun Kulak ile Tospik eğlendiriyor

Güncelleme Tarihi:

Uzun Kulak ile Tospik eğlendiriyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 11:24

İZMİR’in yeni çocuk tiyatrosu Tiyatro Eylül’ün interaktif, müzikli danslı oyunu ’Uzun Kulak ile Tospik’ çocukları eğlendirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Uzun Kulak ile Tospik eğlendiriyor

Çocuklar için, çocuklarla iç içe bir oyun olan ve bilinen tavşan ile kaplumbağa öyküsünün farklı bir versiyonu olan Uzun Kulak ile Tavşan; çocukların bolca eğlendiği ve zaman zaman içinde oldukları interaktif bir çocuk oyunu. Müzikli ve danslı oyun; zamanı doğru kullanmanın önemini, kimseyi küçümsememek gerektiğini, yalan söylemenin kötülüğünü, dostluğun ve dayanışmanın değerini anlatıyor. Pedagojik danışmanlığını Pedagog Yrd. Doç. Dr. Rasim Aşın’ın yaptığı oyunun dekorları Bircan Güler’e, kostümleri Zeynep Öz’e, müzikleri Yiğit Güçlü’ye ait. Oyuncular, Bircan Kunan Güler ve Yeliz Ercan. Oyunun yazarı ve yönetmeni ise 23 yıllık tiyatro geçmişi olan, onlarca oyunda yönetmenlik yapan ve Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği’nin de kurucu başkanlığını yapan Metin Güler.

Haberin Devamı

Tiyatro Eylül Sanat Yönetmeni Metin Güler, "Çocuk tiyatrosunun hassasiyetini ve önemini bilerek çıktık yola. Bu nedenle uzun yıllar sadece çocuk tiyatrosu yapmak istiyoruz. Tiyatromuz kızımızın adını taşıdığı için de; ben yazarken ve yönetirken, eşim de uygulamaya dökerken çocuğumuz gibi yaklaşıyoruz ürettiklerimize; özenle ve itinayla. Bu nedenle elimizden geldiğince sağlıklı oyunlar sahneye koymak istiyoruz. Çünkü yarın diğer bütün çocuklar gibi bizim çocuğumuz da izleyecek o oyunları" dedi.



BAKMADAN GEÇME!