Ustalar iş başında

Güncelleme Tarihi:

Ustalar iş başında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2011 22:18

37 yaşındaki Erman, Bülent ve Erhan, 36’lık Yusuf, 35’indeki Murat, 34’ünü süren Yunus, Zafer, Göksel, Akın, Bülent ve Ergin takımlarının en büyük kozu olacak.

Haberin Devamı

EGE’yi profesyonel futbol liglerinde temsil eden kulüplerde 34 yaş üzerinde 11 futbolcu forma giyecek. İlerlemiş yaşlarına rağmen gençlere taş çıkartan ihtiyar delikanlılar, tecrübelerini konuşturup takımlarının başarısına katkı koymaya çalışacaklar. Ege’nin ustalar kulübünde 37 yaşında üç isim var. Geçmişte Göztepe, Manisaspor ve Altay’da forma giyen, bu sezon Karşıyaka’nın kadrosuna dahil olan kaleci Bülent Ataman, son iki sezonunu geçirdiği Bucaspor’la yeniden el sıkışan Erman Güraçar ve Turgutluspor’da ikinci sezonunu geçirmeye hazırlanan Erhan Namlı, Ege’nin en deneyimli futbolcuları olarak sahalarımızda ter dökecek.

Tecrübe konuşacak

Denizlispor’da parladıktan sonra Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil 8 farklı takımda top koşturan 36 yaşındaki Yusuf Şimşek, Turgutluspor’a hem teknik direktör hem de futbolcu olarak hizmet verecek. Manisaspor’un beyni kabul edilen Murat Erdoğan, 35 yaşın tecrübesiyle Süper Lig’de ter akıtacak. 34’lük ustaların sayısı ise oldukça fazla. Altay’ın bu sezon renklerine bağladığı Yunus Altun, Zafer Şahin’in yanı sıra son transferi Göksel Akıncı 34 yaşında. Göztepe’de kaleci Akın Dağdelen ve stoper Bülent Bal, 34 yaşlarında şampiyonluk yaşamak için mücadele edecek. Balıkesirspor’un zirve yarışındaki en büyük kozlarından biri de Bandırmaspor’dan transfer ettiği 34’lük file bekçisi Ergin Altay olacak.

Haberin Devamı

Sahneden çekilenler

EGELİLERİN yakından tanıdığı bazı önemli isimler, bu sezon futbol sahnesinden çekildi. Bucaspor’da iki şampiyonluk yaşayıp son olarak geçen sezon Göztepe’de forma giyen 39 yaşındaki Yılmaz Özlem yeşil sahalara veda etti. Geçen sezon Altay kalesini koruyan 38 yaşındaki Cenk Tekelioğlu, siyah-beyazlı kulübe sportif direktör oldu. Karşıyaka’da futbola nokta koyan 35 yaşındaki Ulaş Ortakaya da menajerliğe başladı. Karşıyaka ile yollarını ayıran 36 yaşındaki Tolga Doğantez halen kulüp arıyor. Turgutlu’da yetişip 16 farklı kulüpte oynayan Doğantez takım bulamazsa futbolu bırakacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!