Güncelleme Tarihi:
İzmir, İstanbul, Ankara ve Bursa’dan gelen konuklar, Çeşme Nars Otel’in nostaljik bahçesinde, Alancha Restaurant İşletmeci Şefi Kemal Demirasal, Swissotel Büyük Efes Aşçıbaşı Wolfgang F. Goedl, L’escargot Restaurant Şef İşletmecisi Yılmaz Öztürk, Venedik Pizza Şef İşletmecisi Osman Sezener, Movenpick Otel İzmir Aşçıbaşı Barış Torcu, Swissotel Büyük Efes Pasta Şefi Ejder Tunalı’dan oluşan İzmir’in 6 yetenekli ve efsanevi aşçısı, kendi yemeklerini hazırlayarak misafirlere ikram etti. Bülent Akgerman, söz konusu organizasyonun, dernek tarihinde ilk kez bir sosyal sorumluluk yemeği olarak düzenlendiğini söyledi, “Bu gecenin geliri, Çeşme Doğa ve Hayvan Severler ve Koruyanlar Derneği’ne bağışlanacak” dedi.