UFO Müzesi Bodrum’da

Güncelleme Tarihi:

UFO Müzesi Bodrum’da
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2011 00:00

SİRİUS UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’nin, “evrende yalnız olmadığımızı gösteren bilgi ve bulguları paylaşmak amacıyla” hazırladığı Gezici UFO Müzesi, Bodrum’a geldi.

Haberin Devamı

Oasis Alışveriş, Eğlence ve Kültür Merkezi’nin önünde ziyarete açılan, geçmişten günümüze toplanan verilerin, gizli belgelerin, uçan daire maketleri, video kayıtları ve fotoğrafların yer aldığı müze ilgi gördü.

Rotary Kulübü 2011-2012 Dönem Başkanı Erhan Ünaldı’ya müzeyi gezen Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, geniş bir arşivin kamuoyuyla buluştuğunu söyledi. Amaçlarının evrende yalnız olmadığımız gerçeğiyle ilgili bilgileri kamuoyuyla paylaşmak olduğunu belirten Akdoğan, şöyle dedi:

14 Ağustos’a kadar açık

“Bu, tüm dünyayı ve evreni ilgilendiren bir konudur. Basında yer alan haberlerden de takip ettiğimiz kadarıyla, birçok ülke gizledikleri UFO dosyalarını açmaya başladı. 26 senedir bizler de ulusal ve uluslararası platformlarda araştırmalar yapıyoruz. Projeyi bir yıl olarak planlamıştık ama çok fazla talep var ve şimdiden iki seneye çıkardık. Almanya ve KKTC’den de istek var.”Tam 4, öğrenci 3 liraya gezilebilecek müze 14 Ağustos’a kadar açık kalacak, daha sonra Marmaris’e gidecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!