Üç kuşaktan çikolatacılar

Güncelleme Tarihi:

Üç kuşaktan çikolatacılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

ALSANCAK'taki Gusto Confiserie, ürettiği çikolata ve kurabiye çeşitleriyle beğeni topluyor. Üç kuşaktır çikolatacılıkla uğraşan Gabbai ailesinin en genç üyesi Mario Gabbai, özellikle badem ezmesi ve kurabiyeler konusunda iddialı olduklarını söyledi. Katkısız badem ezmesinin özel ürünleri olduğunu belirten Gabbai, ‘‘Fildişi, krepdantel ve biksi de en çok beğenilen çikolata çeşitlerimizden. Ayrıca gözde ürünlerimizden kurabiyeyi unsuz olarak saf bademden üretiyoruz’’ dedi. (Fotoğraf: Deniz HANCI- İZMİR)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!