Turiste sulu eğlenceli tur

Güncelleme Tarihi:

Turiste sulu eğlenceli tur
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2013 02:13

Rakip olan April ve Camel Travel şirketleri birleşerek 40 ciplik filosu olan Kupabey’i kurdu.

Haberin Devamı

20 paund veya 20 euroya, içecek hariç öğle yemeğinin de verildiği safariye katılmak isteyen turistler, 10 kişilik ciplerle, 5’er dakika arayla safariye çıkarılıyor. Gruplar, Armutalan Seyir Tepesi’ne gelince beş dakikalık fotoğraf molası veriliyor, ardından anayoldan geçilerek ormana ulaşılıyor.

Burada 10 liraya pompalı su tüfeklerini kiralayan ve yanlarına 5’er litrelik bidonlarını alan turistlere, ormanlık alanda nelerin yapılıp nelerin yapılmayacağı anlatılıyor, kesinlikle sigara içmemeleri isteniyor.

Havuz yemek sefası

Emniyet kemerleri takıldıktan sonra, cipler arası su savaşlarının yapılacağı gerçek safari başlıyor. Yolu engebeli olan ormanlık alan geçildikten sonra Hisarönü’ndeki ilk mola yerinde su tüfekleri toplanıyor, turistler havuza giriyor. Havuz sefasının ardından da eğlenceli ve ödüllü çeşitli oyunlar düzenleniyor. Turgut Şelalesi’nde de serinleyen safaricilere Turgut Köyü’nde yemek molası veriliyor. Safari, 1.5 saatlik Kızkumu gezisinin ardından sona eriyor, turistler otellerine bırakılıyor.

Haberin Devamı

‘Daha iyi hizmet’ sloganıyla hareket etiklerini belirten, şirketin baş rehberi, 25 yıllık safarici “Rambo” lakaplı Ertuğrul Kaplan, son iki haftada 5 binden fazla yerli ve yabancı turist için safari düzenlediklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!