Turgutlu’da yeni başkan

Güncelleme Tarihi:

Turgutlu’da yeni başkan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2015 01:52

SPOR Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta düşmeme mücadelesi veren Turgutluspor’un olağanüstü kongresinde başkanlığa Mustafa Kocatürk getirildi. 152 üyenin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda seçime tek aday olarak giren Kocatürk, açık oylama sonucu ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

TURGUTLU’nun 3. Lig’de şampiyon olduğu 2004-05 sezonunda da başkanlık yapan Mustafa Kocatürk, “Çok kritik bir dönemde görev üstlendiğimi biliyorum. Hedefimiz takımın ligde kalmasını sağlayıp, önümüzdeki sezon için çalışmak. Turgutlu halkının desteğini bekliyorum” dedi.

İŞTE YÖNETİM: Mustafa Kocatürk, Hakan Sezer, İbrahim Yönetken, Ali Nasuhoğlu, Efkan Babalık, Ömer Sakı, Şerif Ülker, Ali Laleseven, Seydi Dinç, Hakan Cebe, Fatih Acısoğan, Sedat Kutlu, Halil Konuş, Ali Pekdikmen, Ahmet Özgendi, Muhsin Yayıntaş.

Primler ödendi
TURGUTLUSPOR’un kongresinden sonra kısa bir toplantı yapan yönetim, ilk iş olarak futbolcuların primlerini ödedi. Saat 23.30’da Iralmaz Tesisleri’ne giderek futbolcularla bir araya gelen Başkan Mustafa Kocatürk ile yöneticiler, Bayrampaşa ve Keçiörengücü galibiyeti ile deplasmandaki Menemen Belediyespor beraberliğinin primi olarak 7’şer bin TL dağıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!