Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2012 00:00
Patlıcan lezzeti, Türkiye’de ilk kez Tukaş’ın “közlenmiş patlıcanlı sosu’ ile taçlandı.
Tukaş’ın ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç ile işbirliğiyle geliştirdiği sos, EKS Mutfak Akademisi’nde sunuldu. Tukaş Közlenmiş Patlıcanlı Sos’un bir yenilik olduğunu belirten Tukaş Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Karadağ, “Türkiye’de ilk kez Tukaş’ın ürettiği ürünle tüketicilere her an elinin altında ve açılır açılmaz tüketime hazır lezzetli bir sos sunuyoruz. Üretim patentini almak için başvuru yaptığımız bu özgün ürünün, tüketicinin vazgeçemeyeceği bir sos olarak sofralarda yerini alacağına inanıyoruz. Geleneksel lezzet ve inovasyonu bağdaştırdığımız ürünümüz, Sial 2012 fuarında ‘Yeni Ürünler, Yeni Keşifler’ sergisi için seçilenlerden biriydi. Tukaş Közlenmiş Patlıcanlı Sos, bu önemli sergide Türkiye’yi temsil eden tek ürün oldu” dedi.