Travel Turkey’e katılımcı akını

Güncelleme Tarihi:

Travel Turkey’e katılımcı akını
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2011 00:00

Turizm alanındaki en önemli buluşmalardan Travel Turkey 2011 8 Aralık’ta dünyanın turizm profesyonellerini İzmir’de biraraya getirecek. Katılımcı sayısı şimdiden 600’ü buldu.

Haberin Devamı

İZFAŞ, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover-Messe International İstanbul işbirliği ile bu yıl beşinci kez organize edilen Travel Turkey 2011 İzmir Turizm Fuar ve Konferansı’nın hazırlıkları hızlandı. 8-11 Aralık 2011’de Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, 600’ün üzerinde katılımcı firma ile dünyanın ve Türkiye’nin farklı destinasyonlarından turizm profesyonellerini ağırlayacak. Her geçen yıl artan ziyaretçi ve katılımcı sayısı ile başarılı bir grafik çizen fuar süresince başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye’nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcı ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtılacak.

Her alanda tanıtım

Haberin Devamı

Fuarda deniz ve kültür turizminden termal, kongre, inanç, sağlık, eğitim, yatçılık, golf, kış sporları, gastronomi ve sanatsal aktivitelere kadar turizmin birçok alanını bulmak mümkün. Otel ve seyahat acentalarının yanısıra kalkınma ajansları, belediyeler, otel ekipmanları tedarikçileri, araba kiralama ve hava yolu şirketleri gibi çeşitli kurum ve kuruluşlar Travel Turkey İzmir’de ürün ve hizmetlerini sergileme, yörelerini ve destinasyonlarını ziyaretçilere tanıtma fırsatı yakalayacak.

PARTNER ÜLKE HOLLANDA

2012’nin Türkiye-Hollanda ilişkilerinin başlamasının 400’üncü yılı olması nedeniyle Hollanda, Travel Turkey 2011’in partner ülkesi oldu. Ayrıca Yunanistan’ın da onur konuğu ülke olacağı fuarda, yerli katılımcıların yanı sıra Almanya, Azerbaycan, Çin, Endonezya, Fransa, Hırvatistan, Hindistan, İngiltere, KKTC, Kosova, Malezya, Slovenya, Tunus ve Ürdün’den katılımcılar yer alacak.

Turizmcilerin Londra çıkarması

İNGİLTERE’nin başkenti Londra’da açılan dünyanın en büyük 2’inci turizm fuarı World Travel Market’e katılan Egeli turizmciler 1000 metrekare ile en büyük standı alarak, yoğun tanıtım yaptı. Kuşadası, Muğla, Bodrum, Marmaris, Didim, İzmir ve Aydın’dan çeşitli otel ve tur operatörlerinin katıldığı fuar için İzmir Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu, “Bu kadar yüklü gelmemizin sebebi İzmir’in EXPO 2020 adaylığı” dedi.
İzmir’in turizmde hakettiği yerde olmadığını belirten turizmciler, “Ege sahillerini seven bir pazar olduğu için İngiliz pazarını önemsiyoruz” dedi. ? İZMİR (DHA)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!