TFF'den mesaj: Futbol bir oyun

Güncelleme Tarihi:

TFFden mesaj: Futbol bir oyun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2014 01:23

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurulu, 2. ve 3. Lig kulüplerinin temsilcileriyle İzmir’de bir araya geldi.

Haberin Devamı

Swissotel Grand Efes’teki toplantıya Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ev sahipliğinde, TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten, Frofesyonl Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Halit Fahri Gültekin, Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu, Kulüp Lisans Kurulu Başkanı Naim Demirel, Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer katıldı. Toplantıda TFF yetkilileri kulüplerin sorunlarını dinledi, çözüm önerileri üretildi.

“FUTBOLUN bir oyun olduğunu unutmayalım” diyen Özerten, alt liglerdeki kulüplerin kural ve talimatları iyi takip etmediğinden dert yandı ve şunları dile getirdi: “Hala 4 sarı kartlı futbolcu oynattığı için hükmen yenilenler var. Kulüplerin yetiştirici olması, sağlam yapıyla üst liglere çıkmaları şart. En ucuz maliyetli teknik adamlar altyapılarda çalışıyor. Gurbette yaşayan 100 bin Türk gencinden Real Madrid’de oynayacak kapasitede futbolcu yetişiyorsa, ülkemizdeki 15 milyon gençten de yetişir.”

Haberin Devamı

Federasyon kulüplerle aile oldu

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in ailevi bir problem, Futbol Direktörü Fatih Terim’in de yurt dışı programı nedeniyle toplantıya katılamadığını belirten Arif Koşar, kulüplerle aile olduklarını söyledi. “Gidilmedik kulüp, gezilmedik tesis kalmayacak” sloganıyla 106 kulübü ziyaret ettiklerini dile getiren Koşar, “Futbolun her kademesinde görev yaptım. Sıkıntıları iyi biliyorum. Çözüm için çalışıyoruz. Kulüp başkanlarını oy potansiyeli olarak görmüyoruz. Onlar da bizi para ağacı olarak görmüyorlar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!