Tek vücut olalım

Güncelleme Tarihi:

Tek vücut olalım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2013 00:00

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 21 ilçe belediye başkanının katıldığı koordinasonyon toplantısında sorun ve projeleri masaya yatırdı.

Haberin Devamı

Kocaoğlu,“Ortak temizlik çalışmamız başarılı oldu. Bu işbirliğini her alana yayalım. Ortak projeler gerçekleştirelim. Tek vücut olalım”dedi.
Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Sporları Salonu'nda gerçekleşen koordinasyon toplantısına İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Prof. Dr. Hülya Güven, Prof. Dr. Oğuz Oyan, CHP İl Başkanı Ali Engin, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Karaburun Belediye Başkanı Serdar Yasa, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür ve Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan katıldı.

Haberin Devamı

Tek vücut olalım

İki saat süren toplantıda sızan bilgilere göre Başkan Kocaoğlu’nun, yeni fuar alanı projesi ve diğer yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğine dikkat çeken Kocaoğlu, “İlçelerdeki yaptığımız ortak temizlik çalışması istenilen seviyede olmasada başarılı oldu. Çok önemli bir yol katettik. Bu çalışmayı artırarak devam ettirelim. Sadece temizlik konusunda değil, her konuda partili belediye başkanları olarak birbirimize destek olalım. Sadece İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin değil ilçe belediye başkanlarımızın açılış ve temel atma törenlerine de yoğun katılım gösterelim. Tek vücut görüntü vermemiz son derece önemli. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bir hafta sonra İzmir’e gelecek. En kalabalık karşılama törenini gerçekleştirelim” dedi.
Kocaoğlu, Özel İdereler kapatıldıktan sonra kalacak gayrimenkulleri ilçe belediye başkanlarının takip etmesini istedi. Başkanları uyarın Kocaoğlu, malların kamunun olduğunu en çok da yerel yönetimlerin bunlar üzerinde hakkı olduğunu söyedi. Bu gayrimenkullerin, Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kalması için çalışma yapılmasını isteyen Kocaoğlu, herkesin kendi alanındaki yatırımları takip etmesini ve mümkün olanlara talip olmalarını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!