Tartışmadan sonra barış çiçeği

Güncelleme Tarihi:

Tartışmadan sonra barış çiçeği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2009 00:00

Demokrat Parti ile Anavatan Partisi birleşirken, DP Manisa İl Kadın Kolları’nın düzenlediği ‘İktidara Yürüyüş’ yemeğine Anavatan Kadın Kolları ile yaşanan unvan tartışması damgasını vurdu.

Haberin Devamı

DP Manisa İl Kadın Kolları’nın düzenlediği ‘İktidara Yürüyüş’ yemeği gergin ortamda gerçekleşti. “Birleşmeden sonra Anavatan İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Bilgin’in DP çatısında görevi ne oldu?” sorusuna, DP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Hesna Dayıoğlu’nun, “Bilgin, eski Anavatan’da başkandı. Şimdi DP İl Kadın Kolları Başkanvekilidir” şeklinde cevap vermesi tartışmanın fitilini ateşledi. DP’lilerin kendilerini yok sayamayacağını, bütünleşmenin tabanda henüz tamamlanmaması nedeniyle kendisinin ve üyelerinin görevlerinin başında olduğunu belirten Çiğdem Bilgin, tepki gösterdi. Bilgin, “Kongrede DP Kadın Kolları Başkanlığı’na talip olacağım. Şu anda DP Manisa İl Kadın Kolları’nın başkan vekili filan değilim” diye konuştu.
DP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Hesna Dayıoğlu ise her iki parti kadın kolları başkan ve üyeleriyle kaynaşmak için bir araya geldiklerini, kavga etmek istemediklerini belirterek, yanlış anlaşıldıklarını savundu. Dayıoğlu daha sonra Bilgin’e özür amaçlı çiçek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!