Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2010 22:27

Haberin Devamı

Batdal zor Yunus sahadaOğuzhan BOYSAN / izmir, (DHA)BUCASPOR Başkanı Dr. Mehmet Bektur, Boluspor’la yarın deplasmanda oynayacakları karşılaşmada arka adalesinde yırtık çıkan Mehmet Batdal’ın forma giymesinin zor olduğunu, ancak Yunus’un takımdaki yerini alabilecek durumda olduğunu açıkladı. Mehmet Batdal konusundaki kararı maç saatine kadar bekleyip Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın vereceğini belirten Bektur, Yunus’un sırtındaki ağrıların çok ciddi olmadığını söyledi. Bu arada İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, Bolu deplasmanı öncesi sarı-laciverli yönetim, teknik heyet ve futbolcuları izmir Konağı’nda konuk etti. Demirtaş’ın, Bucaspor’un son dört haftaya Süper Lig şansını koruyarak girmesi halinde kulübe ekstra yardımda bulunacağı bildirildi.

Göztepe kararlı

Haberin Devamı

İKİNCİ Lig Yükselme Grubu’nda Türk Telekomspor’a yarın konuk olmaya hazırlanan Göztepe, bu sezon elde ettiği 9 galibiyetin 6’sını deplasmanda aldı. Eleme Grubu’nda 10 deplasman maçına çıkan Göz-Göz 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet elde etti. Sarı-kırmızılı ekip rakip filelere 11 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Göztepe, Yükselme Grubu’ndaki ilk dış saha maçında ise Güngören Bld’ye 2-1 mağlup oldu. Teknik Direktör Erol Azgın Telekom’u yenip ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.Şimşek’te hortumlu duş

Oğuzhan BOYSANİNCİRALTI Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren İzmirspor’da Aziz Sağlam’dan sonra futbolcular da olumsuz saha koşullarına isyan etti. Çamurdan adama dönen futbolcular çalışmadan sonra hortumla üzerlerini temizleyerek soyunma odasının yolunu tutuyor. Futbolcular bozuk zeminde çalışmanın ve soğuk havada hortumdan akan suyla temizlenmenin kendilerini çok zorladığını belirterek, “Sakatlanma ve hasta olma riskimiz çok yüksek. Adeta çamur deryasında çalışıyoruz.” diye konuştu.

Kira krizinde çözüm çıkmadı

Oğuzhan BOYSAN / izmir, (DHA)GAZİ Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş’nin Altınordu’dan 2007’de kiraladığı Alsancak’taki hastane binası, kira anlaşmazlığı çözümlenemeyince boşaltıldı. Kira bedelini çok bulan hastane yetkilileri, Altınordu Başkanı Bülent Erdik’le bir ay önce el sıkışmalarına rağmen karar değiştirip binayı terketti. Bu durum nedeniyle hastane çalışanlarının bir kısmının işten çıkarıldığı, diğer bölümünün de Gazi Hastanesi bünyesine alındığı açıklandı.

Haberin Devamı

Denizli Bld’nin konuğu K. Şeker

İKİNCİ Lig 2. Klasman Grubu’nda Denizli Belediyespor, cumartesi mesaisinde Konya Şekerspor’la bugün evinde karşılaşacak. Doğan Seyfi Atlı Stadı’ndaki müsabaka saat 13.30’da başlayacak. Kritik Fethiye deplasmanından beraberlikle dönerek puanını 22’ye çıkaran Yavru Horoz, 35 puanla ikinci sırada yer alan rakibini yenip kümede kalma yolunda avantaj sağlamak istiyor.

Hentbolda BŞB Avrupa sınavında

izmir BŞB Erkek Hentbol Takımı, Avrupa Kupa Galipleri Kupası 4. tur ilk maçında Danimarka’nın Team Tvis Holstebro takımıyla bugün saat 15.00’te deplasmanda oynayacak. Oldukça yorucu geçen bir yolculuktan sonra maçın oynanacağı kente gidip kampa giren izmir BŞB’de hafif sakatlıkları bulunan Altuğ, Müjdat ve Tolga’nın tedavileri sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!