Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2010 22:47

Haberin Devamı

Pınar KSK’nin Furkan isyanı? Ulaş SAĞ / izmir, (DHA)PINAR KSK’nin yıldız oyuncusu Furkan Aldemir’in satışı konusunda Futbol  ve Basketbol Şubesi yöneticileri arasında gerginlik yaşanırken, Antrenör Hakan Demir de twitter hesabı aracılığıyla galatasaray’a çattı. Demir, “Bir kulübün ısrarlı teklifleri artık oyuncumuza ve takımımıza zarar vermeye başladı. Furkan’ın kafasının karıştırılması bence KSK’ye karşı bilinçli bir zarar verme politikası olarak algılanıyor. Bizim ve taraftarımızın sabrını test etmek kimsenin haddine değil” dedi. “Hakan Demir bizi kastediyorsa yanılıyor” diyen galatasaray Menajeri Ali Türsan, “Furkan’a daha önce talip olduk. KSK bir rakam istedi. Biz (tamam) dedik, ancak son anda vazgeçtiler ve konu kapandı” şeklinde konuştu. Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Nazım Torbaoğlu Furkan konusunun bir ay önce kapandığını belirterek şunları söyledi: “Bazı yönetici arkadaşlarımız sanki teklif hala geçerliymiş gibi konuştuğu için Hakan Demir de tepki gösterdi. Furkan’ın NBA Drafti’nde seçilmesi veya Yaz Ligi’ne gitmesi halinde 500 bin dolara serbest kalacağı doğru. Bu rakam, NBA takımlarının Avrupa’dan gelen her oyuncu için verdiği maksimum bedeldir. Keşke Furkan NBA’e seçilse de gurur duysak.”

Roni denenecek Baki pazarlıkta

Haberin Devamı

KSK daha önce anlaşma sağlanamayan Baki Mercimek’i yeniden izmir’e getirirken, açılış töreninde taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu Brezilyalı golcü Ronieli Gomes Dos Santos’un (19) bir süre deneneceği açıklandı. Golcü konusunda yerli ve yabancı çeşitli alternatifleri değerlendiren Erdoğan Arıca, “Ronieli’nin dvd’lerini izledik. Antrenmanlardaki performansına göre değerlendirme yapacağız” dedi. KSK’de yetişen Samsunsporlu kaleci Okan Karabulut’u (26) kadrosuna katan yeşil-kırmızılılar, Baki Mercimek’le bugün masaya oturacak. Geçen sezon Diyarbakırspor’da oynayan tecrübeli futbolcuyla anlaşma sağlanması durumunda sağlık kontrolünden geçirilip sözleşme imzalanacak.

Aklı 100. goldeGÖZTEPE yönetiminin iki yıllık yoğun çabanın ardından sarı-kırmızılı ekibe kazandırdığı santrfor Tayfun Özkan, “2. Lig’de 100’ler kulübüne Göztepe’de gireceğim” dedi. Kariyerinde 2. Lig’de oynadığı 151 maçta 53’ü son iki sezonda olmak üzere toplam 83 gol atan tecrübeli futbolcu, “Bu sezon Göztepe’yle 2. Lig’deki son yılımı geçireceğim. Önümüzdeki sezon yolumuza Bank Asya 1. Ligi’nde devam etmek en büyük hedefimiz. Şampiyonluk kupasını havaya kaldırırken, 2. Lig’de 100 gol barajını da aşmak istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Manisa’da Holosko sesleri? Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA,(DHA)KARABÜK deplasmanında 2-1’lik skorla 3 puan bırakan Manisaspor’un sergilediği kötü futbol, yönetimi alarma geçirdi. Takımın özellikle gol bölgelerinde yetersiz kaldığını gören kurmaylar forvete takviye için kolları sıvarken, listenin ilk sırasına da iki sezon önce beşiktaş’a satılan Holosko’yu aldı. beşiktaş’ın kadro şişkinliği yüzünden kiralamayı düşündüğü Holosko’nun Manisaspor’a gelmeye sıcak baktığı bildirilirken, bu transferin gerçekleşmemesi halinde rotanın Eskişehirspor’la ipleri koparan Ümit Karan’a çevrileceği öğrenildi. Bu arada sol kanatta Simpson’a alternatif olacak bir isim almayı da düşündüklerini dile getiren Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Daha önce de söylediğim gibi, transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Göründüğü kadarıyla sol kanatta ve forvette sıkıntı yaşanıyor. Bu mevkiler için düşündüğümüz isimler var. Şartlar olgunlaştığında ve aradığımız kalitede isimler bulduğumuzda bu transferleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!