Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2009 00:38

Altay’a çifte müjde

ALTAY Teknik Direktörü Fuat Yaman sakat futbolcuların iyileşip takıma katılmasını dört gözle beklerken, Kulüp Doktoru Doç. Levent Köstem'den çifte müjde geldi. Geçen sezonun 27. haftasında oynanan Karabük maçında çapraz bağları kopan, son yedi lig maçı ile Play-Off'taki Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyen Tiago ile kamp döneminde tendon ağrısı çeken Ufuk'un oynayabilecek durumda olduğunu belirten Köstem, ’’Adale sorunu yaşayan Molina da dört gün sonra takımla antrenmanlara başlar. Boyun fıtığı problemi nedeniyle gittiği İstanbul'dan dönen Yiğitcan ve ön çapraz bağlarında yırtık bulunan Levent'in en az üç haftaya ihtiyaçları var’’ dedi. Başkan Niyazi Konuşmaz ameliyat olup olmayacağı 20 gün içinde belli olacak Levent Kartop'un takıma dönüşünün gecikmesi halinde, orta sahaya takviye yapabileceklerini söyledi. Altay'da Serkan, Metin ve Musa Çağıran da orta alanda Levent'in mevkisinde görev yapabiliyor.

Göztepe’de mutlu son

GÖZTEPE yönetimi, anlaşmaları devam etmesine rağmen alacakları rakamlarda iyileştirme yapılmasını isteyen Kaptan Evren, Bulut, Recep ve Ferhat'la el sıkışıp 3'er yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sportif İşler Sorumlusu İsmail Hakkı Gül, ’’Geçen sezon devre arasında gelen oyuncular büyük fedakarlıkla takıma katıldı. Kadromuzda yer alan ve güven sorunu yaşayan bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık. Diğer oyuncularımızla ise hiçbir sorunumuz bulunmuyor. İyi bir santrfor bulabilirsek kadromuza katıp transferi noktalayacağız’’ dedi. Karaburun kampını sürdüren Göz-Göz'de antrenmanda bileğine darbe alan Şadi iki gün dinlendirilecek. Sarı-kırmızılı ekip, Denizlispor A2 takımıyla kampta bugün saat 18.00'de hazırlık maçı oynayacak.

Şimşek harıl harıl

TRANSFER yasağını kaldıran İzmirspor'da takviye harekatı hız kazandı. Batman Bld'den Onur (kaleci), Marmaris Bld'den Doğukan (sol açık), Pendik'ten Ahmet'e (santrfor) resmi sözleşme imzalatan lacivert-beyazlılar, iç transferde de Rıdvan'la yeniden anlaşmaya vardı. Aydın'dan kaleci Güney, Atillaspor'dan Şükrü, Buca'dan Burhan, Pendikspor'dan Olcay'la da imza aşamasına geldiklerini belirten Profesyonel Şube yöneticisi Ercüment Atik, ’’Aydın'dan eski futbolcumuz Muttalip ve Karagümrük'ten Koray Karagülle'yle de temastayız. Transferin açılmasından sonra kulübümüze futbolcu akını var. Önümüzdeki günlerde toplu imza töreni düzenleyeceğiz’’ dedi.

İZVAK’ın futbol semineri bugün

İZMİR Gücü Spor Vakfı'nın Futbol Federasyonu'yla birlikte düzenlediği Futbol Eğitim Semineri, Atatürk Stadı Futbol Hakemleri Lokali'nde bugün saat 17.00-19.00 saatleri arasında yapılacak. İzmir Valisi Cahit Kıraç ile Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in renk katacağı seminerde, futbol oyun kuralları, futbolcunun sağlık sorunları, seyircilerin kötü tezahüratının nedeni ve çözüm önerileri, stat güvenliği ve asayiş önerileri ele alınacak. İzmir kulüplerinin yönetici, teknik adam ve futbolcularının katılacağı seminerin sonunda kokteyl verilecek.

Bucaspor üç puana kilitli

Oğuzhan BOYSAN / İZMİR, (DHA)

TSYD Kupası'nda üçüncü olan Bucaspor'da cumartesi günü Yeni Buca Stadı'nda Kocaelispor'la oynanacak karşılaşmanın telaşı başladı. Teknik Direktör Kemal Kılıç ilk maçın büyük önem taşıdığını belirterek, ’’Bank Asya 1.Ligi'ndeki ilk sınavımız. Kocaeli'yi yenip sezona iyi başlamak istiyoruz. Rakibimiz çok deneyimli. İşimiz kolay olmayacak’’ dedi. İlk maçta taraftarlara da büyük görev düştüğünü belirten Kılıç, tribünleri dolu görmek istediklerini söyledi.

Altınordu’da makyaj tamam

ALTINORDU Başkanı Bülent Erdik, Yeşilyurt Tesisleri'ndeki yenileme çalışmalarının bittiğini açıkladı. Adnan Özbağcı'nın isteği doğrultusunda üç hafta önce yemekhane ve soyunma odalarını yenilemeye başladıklarını vurgulayan Erdik, ’’Artık futbolcularımızın düzenli yemek yiyebilecekleri bir yerimiz var. Bu sezon daha başarılı olacağımızı düşünüyorum’’ dedi. Dış transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirten Erdik, kadroyu en kısa zamanda tamamlayacaklarını ifade etti.

Pınar KSK’de Volkan’a veto

YENİ sezon öncesi takviye arayışlarını sürdüren Pınar KSK, eski pivotu CASA TED'li Volkan Çetintahra'yı (28) almaktan vazgeçti. Furkan'ın yanına bir uzun oyuncu daha arayan, G.Saray'dan Cemal Nalga için izin alamayan, Erdemirli Umut Görür konusunda ise kararsız kalan KSK'de Genel Menajer Nihat Mala, ’’Fazla pivot alternatifi yok. İsim yapmış oyuncuların fiyatları da bizim verebileceğimizin çok üstünde. Volkan'la ilgilenmiyoruz’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!