Sokakta Sanat tam gaz

Güncelleme Tarihi:

Sokakta Sanat tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2012 11:21

Karabağlar Belediyesi'nin çocukların sanatla yaşamasına katkı sağlamak için üç yıldır düzenlediği etkinlik Neşet Ertaş Parkı'nda gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Karabağlar Belediyesi'nin çocukların sanatla yaşamasına katkı sağlamak için üç yıldır düzenlediği “Çocuklarla Sokakta Sanat Atölyesi” etkinliğini bu yıl Nazım Hikmet Parkı, Haydar Mert Parkı, KARBEM (Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi) ve Neşet Ertaş Parkı'nda gerçekleştiriyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nden Faruk Pişiren ve Seyhan Alkan'ın eşliğinde pastel boyalarla resim ve çamurdan heykeller yapan öğrenciler, sanatla iç içe olmanın mutluluğunu yaşayıp, palyaço gösterileri ile yaz tatillerinde gönüllerince eğlendi.
Üç yıldır gerçekleştirilen etkinliklerle ilçedeki çocukların güzel sanatlara olan ilgilerine önemli bir katkı sağladıklarına değinen Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “Çocuklarla Sokakta Sanat Atölyesi'ni her yıl farklı mahallelerde sürdürüyoruz. Maddi imkansızlık içinde olan çocuklarımızın da eğlence ve sanat etkinliklerine katılmalarını istiyoruz. Bu yıl bu etkinliğimizi parklarımızda ve geçtiğimiz günlerde hizmete açtığımız KARBEM'de gerçekleştirdik. Çocuklarımız onlar için oluşturduğumuz alanlardan yeterince faydalanmalılar” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!