Güncelleme Tarihi:
Özel olarak hazırlanan bir dolapta kuru dinlendirme yöntemiyle etleri daha lezzetli ve yumuşak hale getiren Emay Gourmet, bu yöntemle ‘Dana eti sert olur’ düşüncesini de yıktı. Dry aging yöntemiyle dinlendirilmiş etler, rutubeti ve soğukluğu kontrol eden özel dolapta 28 gün dinleniyor ve bu süreçte etin dış yüzeyi kuruyup kabuk bağladığından su kaybı yok denecek kadar azalıyor. Enzimatik aktivite devam ettiğinden et iyice yumuşuyor. Böylece yumuşak ve suyunu içinde saklayan lezzetli etler elde edilebiliyor. Etlerin her biri dananın özel bölgelerinden elde ediliyor ve kişiye özel olarak hazırlanıp etiketlendikten sonra dinlenme süresini tamamlayıp sunuluyor. Emay Gourmet ürün portföyünü de genişletiyor. Kırmızı et tutkunlarının tercih ettiği T-bone steak, NY steak, Rib eye gibi özel ürünlere ek olarak ‘Flank Steak’ ve ‘Dallas Steak’ çeşitleri de ilgi görüyor.