Sırada lastik hastanesi var

Güncelleme Tarihi:

Sırada lastik hastanesi var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

LASTİK sektörünün güçlü isimlerinden Good Year İzmir bayii Ulcay-İzkap, kaplama çalışmalarında ISO 9002 kalite belgesi aldı. Hilton Oteli'nde düzenlenen iftarlı törene nakliye sektörünün önde gelen isimleri katıldı. Ulcay-İzkap sahibi İsmail Ulcay, hedeflerinin bir ‘‘Lastik Hastanesi'' açmak olduğunu söyledi.

Depremzede suyu karton ambalajda

PINAR Şaşal ve Tetra Pak, deperemzedelerin su ihtiyacını karşılamak için işbirliği yaptı. Pınar Şaşal suyu, Pınar-Tetra Pak'ın çalışması sonucu, sağlıklı karton ambalajda özel olarak üretildi. Ambalaj, çok miktarda suyu bir seferde bölgeye ulaştırmanın yanı sıra güneş ışığından koruyor, stoklama ve ürünü saklamada da kolaylık sağlıyor.

Uluslararası fuarda madalya

ALGORUP (Alrepa Alüminyum Reklam Panoları San. Ticaret), 2000'e uluslararası başarıyla girdi. 1999'un son günlerinde Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentindeki ‘‘SAITEX'99'' Uluslararası Ticaret Fuarı'na katılan Algroup, ‘‘Altın Madalya''yla Türkiye'ye döndü. Yetkililer, ‘‘Güney Afrikalı heyet, ürünlerimizi sergileme ve kalitemiznedeniyle bu ödüle layık gördü'' dedi.

Altınbaşak Un yem üretiminde

ALTINBAŞAK Un'un Bayındır ve Tire arasında kurduğu Efes Yem Fabrikası, deneme üretimine başladı. Fabrikanın önümüzdeki günlerde seri üretime geçeceğini belirten yetkililer, ‘‘35 bin metrekare alana kurduğumuz yem fabrikası 500 milyar liraya mal oldu. Üretim kapasitesi 700 bin ton. Önümüzdeki yıllarda hayvancılık sektörüne de girerek, süt fabrikası kurmayı planlıyoruz'' dedi.

Her keseye uygun banyo dolapları

EGE Yıldız yeni üretimi banyo dolaplarını tüketicinin beğenisine sundu. Ege Yıldız'ın, 40 yılı aşan tecrübesi ve üstün hizmet anlayışıyla ürettiği banyo dolapları, 4 değişik model ve 21 değişik renkten oluşuyor. Dolaplı ve dolapsız olarak ölçülendirilen banyo dolapları, her bütçeye de hitap ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!